Predsjednik FBiH Marinko Čavara čestitao RTV Herceg – Bosne na početku emitiranja televizijskog programa

0
79
Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara uputio je čestitku ravnatelju RTV Herceg – Bosne Stipi Galiću i svim uposlenicima u povodu početka emitiranja televizijskog programa RTV Herceg – Bosne.

“Poštovani,

menadžmentu, uposlenicima i Vama osobno upućujem iskrene čestitke u povodu početka emitiranja televizijskog programa Radiotelevizije Herceg – Bosne.

Radiotelevizija Herceg – Bosne, kao profesionalna i odgovorna televizija koja će emitirati program na hrvatskom jeziku, posebice je značajna za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini, kojemu je uskraćeno konstitutivno pravo da ima javni RTV kanal na svom, hrvatskom jeziku.

Put do realizacije ovog projekta nije bio lak i vjerojatno će biti još mnogo izazova, ali, poznavajući Vaš dosadašnji uspješni rad, uvjeren sam da ćete RTV Herceg – Bosne voditi pravim putem, putem istine, objektivnosti i blagovremene informiranosti javnosti o svim aktualnim političkim, društvenim, ekonomskim, kulturnim i sportskim događanjima, a posebice onim koje su od velikog značaja za hrvatski narod u Federaciji BiH i BiH”, stoji u čestitki.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.