Četvrtak, 6 listopada, 2022

Predsjednik HDZ-a BiH Čović nazočio na proširenoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna

Pročitajte i ovo

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović nazočio je jučer u Jajcu na proširenoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna i Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce.

Predsjednik Županijskog odbora HDZ BiH Županije Središnja Bosna Radoje Vidović, upoznao je predsjednika Čovića sa svim stranačkim aktivnostima na području županije te projektima izvršne i zakonodavne vlasti, a Ivo Šimunović, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Jajce, prezentirao je stranačke aktivnosti na području ove općine.

Predsjednik Čović je upoznao nazočne o trenutnoj političkoj situaciji te daljnjim aktivnostima političkih predstavnika hrvatskog naroda u BiH, nakon održanog zasjedanja Hrvatskog narodnog sabora. Također, kazao je kako u idućim danima očekuje nastavak razgovora i konačan završetak nužnoga procesa reforme izbornoga zakonodavstva i ograničenih ustavnih reformi, jer je ostalo još jako malo vremena za dogovor.

Županijski odbor HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna i Općinski odbor HDZ-a BiH Jajce potvrdili su jednoglasnu potporu predsjedniku Čoviću i pregovaračkom timu u budućim aktivnostima i pregovorima u procesu reforme izbornoga zakonodavstva i ograničenih ustavnih reformi, sukladno usvojenim zaključcima Hrvatskog narodnog sabora.

Politička i društvena kriza u Bosni i Hercegovini mora se žurno riješiti na korist svih naroda Bosne i Hercegovine, istaknuto je.

Na sastanku se razgovaralo o investicijama i razvoju u ovoj županiji, kao i projektima koji će omogućiti jači gospodarski razvoj te uz to poboljšati status zaposlenih.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Tko drugom jamu kopa, sam u nju pada!

I dok CIK danima broji i zbraja glasove puno toga je jasno nakon još jednih “povijesnih” izbora u BiH....
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo