Petak, 7 svibnja, 2021

POZIV ZA UPIS U PRVI RAZRED ŠKOLSKE 2021./2022. GODINE

Pročitajte i ovo

Roming će od 1. lipnja na Balkanu biti potpuno besplatan

Roming će od 1. lipnja na Balkanu biti potpuno besplatan zahvaljujući regionalnoj suradnji, a sljedeći korak je snižavanje ovih...

U Federaciji BiH skraćen policijski sat, od sutra traje od 23 do 5 sati ujutro

Vlada Federacije Bosne i Hercegovine danas je prihvatila prijedlog Kriznog stožera i skratila trajanje policijskog sata koji će od...

FBiH “nema para” za umirovljenike

Umirovljenici u Federaciji BiH, po svemu sudeći, jedini u okruženju neće dobiti jednokratnu pomoć zbog situacije izazvane koronavirusom. Ova...
Obavještavamo roditelje djece koja su školski obveznici za polazak u prvi razred osnovne škole u školskoj 2021./2022. godini, da mogu izvršiti prijavu u periodu od 6. 4. 2021. do 30. 4. 2021. godine.

Potrebno je popuniti upisni list i poslati ga na e-mail adresu o.s.busovaca@gmail.com ili poštom na adresu: Osnovna škola “Busovača”, 1. mart/ožujak bb, 72260 Busovača.

Upisni list možete preuzeti klikom ovdje.

U prvi razred školske 2021./2022. godine upisuju se djeca koja će do 1. lipnja 2021. godine napuniti šest godina života.

Napominjemo da se, sukladno preporuci Ministarstva obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB/SBK, u prvi razred mogu upisati i djeca koja će šest godina napuniti do 1. 9. 2021. godine.

Ako je u interesu djeteta, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB/SBK, može dozvoliti i da obvezno školovanje počne jednu godinu dana ranije ili kasnije, uz pismeni zahtjev roditelja/skrbnika djeteta i preporuke povjerenstva za upis učenika u prvi razred.

- Advertisement -

Zbog trenutne epidemiološke situacije, roditelji će biti naknadno informirani o terminima testiranja djece kao i o terminima obveznog liječničkog pregleda.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti na e-mail škole o.s.busovaca@gmail.com ili pozvati nas na brojeve telefona 030/733-095 i 030/733-179.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Šef delegacije EU u BiH: Mislim da to nije moguće

“Od rujna na ovamo, nakon posjete Predsjedništva Briselu se ništa nije desilo. Priča o kandidatskom statusu, ja mogu reći...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo