Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Potpora realizaciji projekata značajnih za župni ured sv. Ante u Busovači

Pročitajte i ovo

Nositelj liste HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom PSBiH i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, kandidatkinja na listi HDZ BiH – HNS za Zastupnički dom PFBiH i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić, kandidatkinja na listi HDZ BiH – HNS za Sabor ŽSB i zastupnica u Saboru ŽSB Suzana Krišto i predsjedatelj Općinskog vijeća Busovača Josip Mravak posjetili su župni ured svetog Ante Padovanskog Busovača i tom prigodom razgovarali s župnikom fra Zoranom Jakovićem.

Prilikom susreta razgovarano je o realiziranim projektima, trenutnom stanju i potrebama u župi, te o planovima u narednom razdoblju.

Župnik Jaković informirao je izaslanstvo o završetku projekta ugradnje vitraja na župnoj crkvi, te zahvalio na nesebičnoj potpori dužnosnika HDZ-a BiH u realizaciji ovog značajnog projekta. Među prioritetnim projektima u narednom razdoblju istaknuo je uređenje crkvenog dvorišta i interijera župne kuće, te saniranje oštećenja u područnim crkvama, kao i na kapelici na gradskom rimokatoličkom groblju „Carica“.

Obzirom da je fra Jaković ponovno imenovan za župnika župe svetog Ante Padovanskog Busovača, izaslanstvo je župniku poželjelo još jedan uspješan mandat i ugodan boravak u Busovači, uz uvjerenje da će se dobra suradnja nastaviti, na dobrobit svih župljana ove župe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

‘Šetnja za ozdravljenje’ održana u Busovači

U nedjelju, 25. rujna, Zajednica žena HDZ-a BiH "Kraljica Katarina Kosača" Busovača organizirala je šetnju za ozdravljenje "Race For...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo