Utorak, 13 travnja, 2021

Pomoć iz Kiseljaka spremna za put prema Hrvatskoj

Pročitajte i ovo

HITNO POTREBNA KRV! A+ krvna grupa!

POTREBNA KRVNA GRUPNA A+ Kontakt telefon:  063 797 580

Cikotić formirao pa rasformirao radnu skupinu za izradu zakona o državnoj policiji

Istu skupinu imenovao prije pola godine, policija najavila nove prosvjede ispred zgrade Predsjedništva BiH I dok državni policajci mjesecima traže...

Natječaj za literarni rad “I moj glas je važan”

S ciljem poticanja mladih na razvoj kritičkog mišljenja i izražavanja vlastitih stavova, NCM "Ivan Pavao II." i ove godine...
Prikupljena pomoć Kiseljačana za potresom pogođena područja u Republici Hrvatskoj danas popodne je spakirana i utovarena te će sutra rano krenuti put Siska.

Naime, uz potvrdu kiseljačkog Crvenog križa te potvrdu Caritasa Sisačke biskupije o preuzimanju, do vrha napunjen kombi Josipa Marića iz Busovače rano ujutro će krenuti na put. Iz spomenutog Caritasa će pomoć, ovisno o potrebama, biti distribuirana dalje na najpotrebnija područja.

Kiseljak se na ovaj način odazvao pozivu dviju Kiseljačanku (Ane Baban i Marijete Komšić) te pružio svoj doprinos pomoći ljudima u potrebi.

Općina Kiseljak je pak stupila u kontakt sa Crvenim križem RH te je plan, kako je kazao načelnik Mladen Mišurić-Ramljak, konkretno pomoći obnovi jednog doma obitelji čija je imovina stradala u potresu.

Dio prikupljene pomoći poput laganije odjeće, ali i ostalih potrepština doniran je Crvenom križu Kiseljak koji će istu rasporediti svojim korisnicima u Kiseljaku.

- Advertisement -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Krizni stožer FBiH dao preporuku da policijski sat ipak ostane od 21 sat

Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva je na današnjem sastanku donio preporuku za Vladu Federacije BiH da ne skraćuje razdoblje...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo