Subota, 8 svibnja, 2021

Policijske službenice osigurale 300 paketića za djecu bez roditeljskog staranja

Pročitajte i ovo

Promovirano šest mlađih inspektora SBŽ

Polaznici MUP-a SBŽ Ajlana Bokan, Davor Bošnjak, Almedin Gunjarić, Eldin Huseinović, Pamela Smoljo i Bruno Šantić jučer su na Policijskoj akademiji Federalnog ministarstva unutarnjih poslova...

Vitežanin osumnjičen za ubojstvo profesora ponovo pokušao počiniti samoubojstvo

Dvadesetdvogodišnji Ajnur Nico iz viteškog naselja Kruščica prošli tjedan ponovo je pokušao samoubojstvo, prenosi Dnevni avaz. Nuco se nalazi...

Busovača: Potreban stan ili kuća za najam

Obitelj traži kuću ili stan za najam u Busovači, Kaćunima ili u mjestima sve do Bilalovca. Javiti se na...
Udruženje „Mreža policijskih službenica“ provodi humanitarnu akciju u kojoj sudjeluju policijske službenice iz policijskih agencija širom Bosne i Hercegovine, koje su osigurale 300 paketića za djecu bez roditeljskog staranja.

Dječica su napisala pisma „Djeda Mrazu“, koja je njihova želja za predstojeće praznike, a svaka policijska službenica preuzela je po jedno pismo i s mnogo ljubavi ispunila želju djetetu. Dječica su oduševljena što će ove godine njihove želje ispuniti policijske službenice, pa su u nekim od pisama zahvaljivala „Djedu-policajki“.

Predsjednica Udruženja, Kristina Jozić, i policijska službenica Martina Milas, danas su (22.12.2020. godine) isporučile poklone za djecu smještenu u Domu za djecu bez roditeljskog staranja „Ivan Pavao II“- Vionica, Međugorje, a nakon toga slijedi isporuka paketića djeci u Majčinom selu u Međugorju, Udruzi Kutak sreće – udruga osoba s invaliditetom u ŽZH i Javnoj ustanovi Dječji Dom Mostar.

Inicijativu je pokrenula policijska službenica Martina Milas, aktivna članica Udruženja iz MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona, a odazvale su se policijske službenice iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Državne agencije za istrage i zaštitu-SIPA, Granične policije BiH, Federalne uprave policije, Policije Brčko distrikta BiH, Sudske policije FBiH, MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona, MUP-a Srednjobosanskog kantona, MUP-a Posavskog kantona, MUP Kantona 10 i MUP-a Tuzlanskog kantona. U akciju su se uključili i pripadnici Specijalne policije MUP-a Zapadno-hercegovačkog kantona, te zaposleni u Domu Zdravlja Vrazovo u Sarajevu.

Ponosni smo što smo kroz ovu akciju uspjeli razveseliti 300 mališana koji su u potrebi i pokazati humanu stranu policije, što će, između ostalog, doprinijeti povećanju povjerenja djece u policijske strukture i stvaranju partnerskog odnosa.

- Advertisement -

FOTO:

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

- Marketing -

Posljednje objavljeno

Busovačka autorica Mirjana Jezildžić promovira knjigu “Od početka do početka”

U organizaciji Hrvatskog kulturnog društva “Napredak” podružnica Busovača će se održati promocija knjige  “Od početka do početka”  busovačke autorice Mirjane Jezildžić. Nakladnici: HKD Napredak podružnica...
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo