Petak, 2 prosinca, 2022

Pokažimo humanost i pomozimo Anti da zimu dočeka u toploj kući!

Pročitajte i ovo

Prije nekoliko mjeseci pisali smo o Anti Orozu iz fojničkih Gojevića. Podsjećamo, u razmaku od dvije godine ostao je bez obje noge…

Okrutna bolest. Kako je riječ o čovjeku koji je uvijek drugima pomagao, a nikada se nije borio za sebe, on, supruga i djeca Barbara (11) i Matija (5) žive u trošnoj, neuvjetnoj kući.

Zato je na poticaj humanih ljudi organizacija Pomozi ba, pokrenula akciju za gradnju nove kuće za obitelj Oroz. I da ne duljimo, kuća je napravljena, a akciju su podržali mnogi pojedinci, organizacije i poduzetnici.

U tijeku je postavljanje na podova i sanitarija, te je sada, kao završna faza, potreban namještaj, kako bi počelo lakše življenje za vrijedne ljude koje zla kob nije slomila.

Rade, drže nešto stoke, tu je i komad zemlje koji obrađuju. Nikomu nisu na teretu. Zato, još samo malo dobre volje i olakšajmo im teret opreme kuće namještanjem i svi skupa odahnimo.

To ova obitelj zaslužuje…

Izvor: Centralna.ba

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Osoba E.Đ. iz Viteza prijetila premijeru SŽ, pretresom mu pronašli automatsku pušku!

Jučer, 30. studenog 2022. godina obaviještena je Uprava policije MUP-a Županije Sarajevo da je Vlada Županije Sarajevo zaprimila pismenu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo