spot_img
Subota, 2 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Ovo su najbolji sportaši Busovače za 2021. godinu (FOTO)

Kao i mnogih godina ranije, Sportski savez općine Busovača proglašava najbolje sportaše i sportašica, sportske ekipe i sportske djelatnike za proteklu godinu.

I ove godine nagrade su dodijeljene u sali kina „Theatar“, ovaj put u ograničenom broju zbog poznatih mjera uzrokovanih pandemijom.

Prošle godine Sportski savez nije organizirao ovu manifestaciju zbog smanjenog broja natjecanja u 2020. godini.

Ove godine, po prvi put je UO Sportskog saveza Busovača formirao ocjenjivački sud u kojem su bili Kasim Hajdarević, Pero Lovrić, Dragan Laštro, Nedim Arnaut i Nikica Petrović, koji su u svojoj odluci o najboljim bili jednoglasni.

Nagrade za najbolje dodijelili su: za perspektivne sportaše predsjedatelj Općinskog vijeća Busovače Josip Mravak, a za najbolje sportaše Kasim Hajdarević, dopredsjednik Sportskog saveza te predsjednik Sportskog saveza Jozan Laštro.

Najbolja sportska ekipa je Planinarsko društvo „TIM“ Busovača. U ženskoj konkurenciji najbolje su kadetkinje iz Košarkaškog kluba“Busovača“.

Kod sportaša nije bilo dileme i najbolji je AMEL KOLUH iz Kuba borilačkih vještina“MUSA“ Busovača.

Iz karatea dolazi najbolja sportašica iz pojedinačnog sporta, a to je AMINA HUSKIĆ iz Karate kluba Bunkai.

Najbolji sportski djelatnik je trener karate kluba „Bunkai“ ASIM HODŽIĆ

Najperspektivniji mladi sportaši su: Davud Merdan i Amina Ahmetak iz Karate kluba Bunkai, Selma Ibreljić i Matija Šimić iz Košarkaškog kluba Busovača, Gracija Lukin, Eva Krišto i Boris Malekin iz kluba Budoka, Asja Smaka i David Milić iz Teniskog kluba Tisa, Bakir Baručija i Kerim Aganović iz KBV Musa, Amina Kolenda iz OK Kaćuni, Katja Batinič iz OK Busovača te Irhad Čičak iz FK Kaćuni.

Foto: Robert Marić /grad-busovaca.com

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM