Srijeda, 7 prosinca, 2022

Otvoreno besplatno pravno savjetovalište za prezadužene

Pročitajte i ovo

Usluge građanima Kiseljaka dostupne su utorkom i četvrtkom od 13 do 15 sati

Nakon Kreševa, usluge besplatnog pravnog savjetovanja za prezadužene građane odnedavno su dostupne i u Kiseljaku.

Besplatno financijsko-pravno savjetovalište za prezadužene građane otvoreno je u zgradi Općine Kiseljak, a ove usluge pružat će se građanima utorkom i četvrtkom od 13 do 15 sati u Vijećnici općine Kiseljak.

Na raspolaganju prezaduženim Kiseljačanima u spomenutom terminu su Ivana Mrnjavac, zaposlenica Službe za financije i proračun općine Kiseljak, i Tanja Oroz iz općinske Službe za socijalni rad.

Obje su uspješno završile obuku i dobile certifikate te su osposobljene svojim stručnošću osigurati pravnu pomoć svima koji su u potrazi za rješavanjem problema prezaduženosti.

Cilj projekta je pronalaženje konstruktivnih rješenja za prezadužene građane pomoću pružanja besplatnog pravnog i financijskog savjetovanja.

Potrebne informacije korisnici usluga mogu dobiti i na broj telefona 030/877-800 ili mailom info@opcina-kiseljak.org.

Otvaranjem savjetovališta, općina Kiseljak postala je dio projekta financijskog i pravnog savjetovanja prezaduženih građana iza kojeg stoji Udruga “U plusu”, u suradnji s Međunarodnom financijskom korporacijom (IFC), članicom Grupacije Svjetske banke, a realiziran je uz podršku vlade Švicarske i Europskog fonda za jugoistočnu Europu (EFSE).

Izvor

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Tražite posao? TiOil zapošljava!

Tioil Gruoacija raspisala je natječaj za posao, u kojem se traži administrativni radnik. Kontakt mail za više informacija i za...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo