Subota, 3 prosinca, 2022

Otiskan 70. Napretkov Godišnjak

Pročitajte i ovo

 
U godini tijekom koje su sva Napretkova događanja u duhu proslave sto dvadesete obljetnice društva, iz tiska je izišao 70. Hrvatski narodni godišnjak.

Godišnjak je edicija koja svoje trajanje bilježi desetljećima, pomno prati aktivnosti i odolijeva brojnim vremenskim i povijesnim izazovima. Naša je obveza ostaviti pisani trag minulog vremena sadašnjim i budućim generacijama, zabilježiti događaje, podastrijeti izvješća, dati osvrt na različite teme, iznijeti bitne statistike i analize, zaintrigirati i zadržati pozornost čitatelja.

I ovaj put to nastojimo učiniti kroz standardni koncept Godišnjaka koji obuhvaća literarni i shematski dio. Literarnim dijelom donosimo zanimljive tekstove iz književnosti, religije, ekonomije, povijesti i naše svakodnevnice. Značajni autori našli su svoje mjesto na ovim stranicama koje su obogaćene i mnoštvom autentičnih fotografija.

HKD Napredak uistinu kreira i oblikuje kulturni život kako Bosne i Hercegovine, tako i šire. Iznimnu pozornost daje izdavaštvu što je upisano u temelje Društva, a posebno se ponosi Hrvatskim narodnim godišnjakom, najznačajnijim glasilom, svjedokom brojnih društvenih i kulturnih događanja.

Uredništvo čine članovi Središnje uprave: Ivana BarišićMiroslav Landeka i Ivica Kovačević. Lekturu i korekturu načinila je Anela Rozić-Vrankić, dizajn korica Igor Šutalo i Miroslav Landeka, a grafičku pripremu, kao i tisak tiskara Suton iz Širokog Brijega.

Svi koji žele imati Napretkov Hrvatski narodni godišnjak i Napretkov kalendar mogu se javiti na telefon: +387 (0) 33 222 876 ili e-mail info@hkdnapredak.com.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Švicarska slavila u ludoj utakmici, Srbija ispala sa Svjetskog prvenstva

Nogometaši Švicarske svladali su Srbiju s 3-2 (2-2) i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo