Osumnjičeni za napad na načelnika Zajedničkog stožera OS BiH dao iskaz u policiji

Osoba koje je sinoć u tunelu Salakovac sjeverno od Mostara iz vozila bacila nepoznatu napravu u trenutku kada je kroz tunel prolazio načelnik Zajedničkog stožera Oružanih snaga BiH Anto Jeleč, dala je svoj iskaz policiji, izjavio je na izvanrednoj konferenciji za novinare glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Po njegovim riječima, tri osobe koje su se nalazile u vozilu koje se kretalo ispred vozila Oružanih snaga BiH ispitane su u svojstvu svjedoka u policijskim prostorijama, gdje su dale izjavu na okolnosti vezane za ovoj događaj.

Marić nije želio ulaziti u detaljnije informacije o osumnjičeniku, naglasivši samo kako Uprava policije HNŽ-a nastavlja intenzivno raditi na ovom slučaju.

Spomenuo je samo kako su na licu mjesta pronađeni određeni tragovi koji se mogu povezati s događajem i koji će biti poslani na vještačenje.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a posjetio je kako je u petak oko 17.30 sati u Policijsku postaju Sjever pristupila osoba inicijala A.J. u svojstvu pripadnika OS BiH te prijavila eksploziju koja se dogodila ispred njegovog vozila u tunelu Salakovac na izlazu u smjeru Mostara. Ista osoba dala je i podatke o registracijskim oznakama vozila koje se kretalo ispred njega.

S događajem je odmah upoznat i dežurni županijski tužitelj koji je zajedno s djelatnicima kriminalističke policije PU Mostar i Odjelom za protueksplozivnu zaštitu MUP-a HNŽ-a izašao na lice mjesta i obavio očevid.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bazilika u Zenici

Ranokrš­ćanska bazilika u Zenici

Nervozna igra i kiša kartona donijela poraz Vitezu