Osigurani sendviči za 41 učenika iz Busovače

Humanitarna organizacija “Dirhem” je od početka ove školske godine pokrenula nekoliko humanitarnih aktivnosti kako bi olakšala školovanje učenika iz obitelji slabijeg materijalnog stanja.

“Tako smo u Osnovnoj školi Kaćuni kod Busovače za 41 učenika te škole osigurali sendviče do kraja školske godine. Točnije, radi se o PO ”Gornja Rovna”, te PO ”Solokovići”. Učenici kojima su sendviči osigurani dolaze iz porodica slabijeg materijalnog stanja, a odabrani su kroz savjetovanje s direktorom te učiteljicom gore pomenute škole.

Ovu humanitarnu aktivnost su svojom donacijom omogućile ŽŠDŽ ”Budi dio hajra”, veliki humanista Aldin Kajmaković iz Zenice, te naša organizacija.
Ukupna vrijednost akcije iznosi 2950 KM. Mi se ovom prilikom želimo još jednom od srca zahvaliti svim donatorima. Želja nam je da shodno našim mogućnostima kontinuirano obilazimo naše škole i budemo na pomoći našim učenicima, a to svakako zavisi i od humanih ljudi koji su spremni dio svog imetka odvojiti i za druge”, stoji u priopćenju HO “Dirhem”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tjedan ASuBiH-a u Busovači

Franjevci – nositelji Božje ljubavi i Božje strpljivosti u svijetu