Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Općina Žepče primjer uspješne lokalne samouprave

Pročitajte i ovo

Danas, 14. listopada 2015., održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Žepče u prigodi obilježavanja Dana općine Žepče.

Predsjednik FBiH Marinko Čavara uputio je čestitku svim stanovnicima općine u prigodi obilježavanja Dana općine Žepče, te poželio mnogo uspjeha i realiziranih projekata u narednom periodu.

„Općina Žepče je prva općina koju sam posjetio na Dan općine, što nije slučajno. Žepče je mjesto u kojem se dobro živi i u kojem su odnosi svih skupina društva izuzetno dobri i harmonizirani. Unatoč prirodnoj nesreći koja je pogodila Vašu općinu, uspjeli ste se izboriti snagom duha, dobrom organiziranošću administracije, te ste najvećim dijelom sanirali nastalu štetu. I na tom Vam čestitam! Uvjeren sam da će Federacija i dalje prepoznavati općinu Žepče kroz potporu realizaciji projekata i ravnomjernu raspodjelu sredstava na razini Federacije.“, kazao je predsjednik FBiH Marinko Čavara.

Za vrijeme svečane sjednice uručena su javna priznanja, zahvalnice i pohvalnice institucijama i pojedincima koji su pridonijeli saniranju šteta, izgradnji i obnovi stambenih objekata na području općine Žepče.

U ime dobitnika javnih priznanja, nazočnima se obratila predstojnica Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Daria Krstičević, koja je istakla da BiH ima veliki značaj za Republiku Hrvatsku, i da, kroz potporu i pomoć Hrvatima u BiH, Republika Hrvatska pridonosi boljitku i napretku cijele BiH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo