Subota, 2 srpnja, 2022

Održana početna konferencija projekta ”Suradnjom do bolje konkurentnosti – SBK”

Pročitajte i ovo

11.05.2022.godine u Travniku je održana početna konferencija projekta “Suradnjom do bolje konkurentnosti – SBK”. Sredstva za realizaciju projekta su osigurana u okviru poziva “Podrška Europske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje – Faza II” (LEP II) koji financira Europska unija, a realira Međunarodna organizacija rada u Bosni i Hercegovini (ILO).

Opći cilj projekta je integrirati politike cjeloživotnog učenja i poduzetničkog obrazovanja s ciljevima društvenog, privrednog i regionalnog razvoja te s politikama zapošljavanja i potrebama poslodavaca na području SBK.

Krajnji korisnici ovog projekta koji će trajati 21 mjesec su nezaposlene osobe, registrirane u evidencijama Službe za zapošljavanje, uz ravnomjernu zastupljenost oba spola, nezaposleni i neaktivni mladi, dugotrajno nezaposlene žene.

Projekt će implementirati Lokalno partnerstvo za zapošljavanje SBK, čiji će član biti Ministarstvo privrede SBK. Uz direktno učešće u radu ovog tijela i člana projektnog tima, resorno ministarstvo će osigurati financijska sredstva za sufinanciranje projekta u iznosu od 24.000 KM, ali će biti i poveznica za LPZ s drugim ministarstvima na nivou SBK i s Vladom SBK.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Milijunska investicija u Busovači, gradi se objekat površine 3500 m2

Poznati bh. maloprodajni lanac, Robot iz Sarajeva, prije dva mjeseca krenuo je s izgradnjom novog maloprodajnog centra u Busovači...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo