Nedjelja, 3 srpnja, 2022

Održana 11. sjednica Općinskog vijeća Busovača – Usvojena odluka o naknadama za porodilje

Pročitajte i ovo

U četvrtak, 28. 4. 2022. održana je 11. sjednica Općinskog vijeća Busovača. Razmatrana su i usvojena izvješća o radu općinskog pravobraniteljstva, JU Gradska knjižnica Busovača te Udruge dobrovoljnih vatrogasaca za 2021. godinu.
Klub vijećnika HDZ-a BiH Busovača tražio je da se poboljšaju aktivnosti usluge pranja gradskih ulica kao i nabavka vozila potrebnog vatrogasnom društvu da odgovore na hitne intervencije.

Nakon što su prijedlogom kolegija Općinskog vijeća Busovača, u prijedlogu Proračuna usvojena sredstva za isplatu naknada porodiljama za 2022. godinu, danas je na sjednici usvojena i odluka o načinu i uvjetima provođenja odluke. Odluka stupa na snagu danom donošenja, ali pravo na naknadu imaju i porodilje koje su djecu rodile u periodu od 1. 1. 2022. do danas.

Predstavljena je informacija o kantonalnim i federalnim poticajima u poljoprivredi za 2021. godinu. Za četvrtak, 5. 5. 2022. godine, zakazana je i tematska sjednica Općinskog vijeća Busovača na temu upravljanja krutim otpadom.

Priopćenje
Klub vijećnika HDZ BiH Busovača

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Bolnica Travnik dočekala četvero novih specijalista u svom kadru: Dr. Šatrović organizirao prigodan prijem

U kabinetu direktora JU Bolnica Travnik, direktor ove Ustanove dr. Adnan Šatrović jučer je organizirao prijem za specijaliste koji...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo