Nedjelja, 2 listopada, 2022

Održan predizborni skup HDZ BiH Busovača u TO Grad (FOTO)

Pročitajte i ovo

Provodeći svoju izbornu kampanju, OO HDZ-a BiH Busovača je i ovaj put odlučio obići sve temeljne ogranke, predstaviti rezultate kontinuiranog rada, te opravdati povjerenje koje je dobio na svim prethodnim izborima.

Tako je sinoć održan predizborni skup u TO Grad.

Na samom početku, nazočne je pozdravio predsjednik TO HDZ BiH Grad Slaven Katava. Na skupu je razgovarano o realiziranim projektima u proteklom razdoblju, te je predstavljen Izborni program HDZ-a BiH, kao i kandidati HDZ BiH – HNS za predstojeće Opće izbore.

Okupljenima su se obratili: nositelj liste HDZ BiH – HNS za ZD PSBiH i predsjednik FBiH Marinko Čavara, kandidatkinja HDZ BiH – HNS na listi za ZD PFBiH i ministrica financija u Vladi ŽSB Mirjana Plavčić i kandidatkinje HDZ BiH – HNS na listi za Sabor ŽSB: Suzana Krišto, aktualna zastupnica u Saboru ŽSB, te Inga Batarilo i Karolina Klasan.

“Zajedničkim djelovanjem, ustrajnošću i izlaskom na predstojeće izbore možemo unaprijediti sveukupni život u ovom i svim drugim temeljnim ograncima, a isto tako, izabrati legitimne predstavnike hrvatskog naroda i hrvatsku članicu Predsjedništva BiH Borjanu Krišto”, poručeno je sa skupa.

Svi okupljeni pozvani su na središnji predizborni skup HDZ-a BiH u Busovači koji će biti održan 24. rujna u 17 sati u dvorani Srednje škole “Busovača”.

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Vitez: U pucnjavi ozlijeđene dvije osobe, policija traga za počiniteljima

Obojica su smješteni na liječenje u Hrvatsku bolnicu dr. fra Mato Nikolić Dvije osobe ozlijeđene su u pucnjavi koja se...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo