spot_img
Petak, 8 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Odličan uspjeh Lovačkog društva Zec Busovača na natjecanju u Kreševu

Proteklog vikenda u Kreševu je održano natjecanje u gađanju glinenih golubova – disciplina trap. Organizator je Lovačko društvo Tetrijeb Kreševo

Za Lovačko društvo Zec Busovača nastupili su: Slaviša Čavara, Mario Relota, Luka Relota, Miodrag Relota, Dejan Relota, i Nedjeljko Milinović.

Po pravilima organizatora na natjecanju se pucala jedna serija od 10 meta-glinenih golubova i finalna serija koja uključuje 6 najboljih strijelaca, također pucalo se  10 meta.

U ekipnom dijelu natjecanja ekipa LD Zec Busovača zauzela je 1. mjesto sa pogođenih 28 meta, dok se za finalnu seriju plasiralo dva strijelca Luka Relota sa pogođenih 9/10 meta i Slaviša Čavara sa pogođenih 10/10 meta.


U finalnoj seriji Luka Relota je zauzeo 5.mjesto u pojedinačnom poretku sa pogođenih 7/10 meta, dok je Slaviša Čavara uvjerljivo zauzeo 1. mjesto u pojedinačnom poretku sa pogođenih 10/10 u finalnoj seriji.

U razgovoru s predsjednikom Lovačkog društva Zec Busovača, Slavišom Čavara saznali smo da je streljačka sekcija veoma aktivna kada je u pitanju streljaštvo i disciplina Trap koja je ujedno i olimpijska disciplina, te da sudjeluju na prvenstvima cijele Bosne i Hercegovine.

“Redovito održavamo treninge na streljani u Busovači, i ulažemo mnogo truda.”

Sljedeće otvoreno prvenstvo je 16.07.2022. godine u Busovači i očekuju dosta natjecatelja sve od sjevera do juga BiH, kao i susjedne Hrvatske.

Od srca čestitamo LD Zec Busovača na odličnim rezultatima, i svim dosadašnjim uspjesima.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM