Odbojkašice Busovače od ove sezone u Prvoj ligi Federacije BiH, u subotu ogled protiv Ilijaša

Uz veliko zalaganje brojnih pojedinaca, članova kluba, kao i uprave, busovačka odbojka od ove sezone ima članice Prve lige FBiH.

Velik je ovo iskorak za cijeli klub i za općinu Busovača. Naše odbojkašice prvu utakmicu u Prvoj ligi FBiH igraju u subotu, 3. listopada 2015. s početkom u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Busovači.

“Nakon dugogodišnjeg rada s mlađim kategorijama došli smo do toga da imamo sve potrebne uvjete za stvaranje seniorske ekipe s kojom možemo nastupati u višem rangu. Subotnja utakmica 1. kola Prve lige FBiH protiv Ilijaša velik je iskorak za naš klub i za općinu Busovača”, rekao je za grad-busovaca.com portal trener OK “Busovača” Dragan Lovrić.

Popularnost ovog sporta u središnjoj Bosni iz godine u godinu sve je veća, a tomu svjedoči i sve veći broj aktivnih klubova. Odbojkaški klub “Busovača” s radom je krenuo 2011. godine kada je uvršten u natjecanje Omladinske lige Srednjobosanske županije. Ovom početku prethodilo je nekoliko godina rada u školi odbojke, kao i u sekcijama u školama. Busovačke odbojkašice su se u ovoj ligi natjecale u četiri starosne kategorije.

Bitno je spomenuti da je Odbojkaški klub “Busovača” jedan od glavnih inicijatora za pokretanje rada Omladinske lige Srednjobosanske županije. Uz Busovaču u središnjoj Bosni postoji još sedam odbojkaških klubova.

Kolektiv ovog kluba nekoliko je puta osvajao prva mjesta te dobivao nagrade za najuspješniji ženski sportski kolektiv u općini Busovača, kao i za najbolje igračice i sportskog djelatnika.

Ovom prilikom pozivamo sve naše sugrađane da svojim dolaskom i navijanjem podrže ovaj mladi i perspektivni sportski kolektiv.

OK Busovača – OK Ilijaš
Subota, 3. listopad 2015. – 18 sati

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Khalida Bouzar i Marinko Čavara

Potpisan projektni sporazum za Projekt razvoja ruralnog poslovanja (RBDP)

Učenici SŠ Busovača Darovali krv

Busovački maturanti darovali krv