spot_img
Četvrtak, 7 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Objavljen javni poziv za prijam 150 vježbenika u tijelim uprave HNŽ-a

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije objavila je Javni poziv za prijam 150 vježbenika u županijska tijela uprave, upravne organizacije i druge službe, tijela i institucije Hercegovačko-neretvanske županije.

Vježbenici će obavljati poslove u svrhu osposobljavanja za rad u sklopu svoje struke i stjecanja potrebnog radnog iskustva za polaganje ispita općeg znanja odnosno stručnog ispita.

Ugovor će biti zaključen na 12 mjeseci, a prijave na Javni poziv dostavljaju se do 6. listopada 2022. godine. Vježbenici će obavljati poslove u svrhu osposobljavanja za rad u sklopu svoje struke i stjecanja potrebnog radnog iskustva za polaganje ispita općeg znanja odnosno stručnog ispita.

Plaće vježbenika obračunavat će se na način da se najniži koeficijent složenosti poslova VSS (stručni suradnik) umanji za 20 posto.

Posebni uvjeti za zaključenje ugovora s vježbenikom, pored općih uvjeta propisanih zakonom, su da je osoba bez radnog iskustva u struci za koju se školovala, a da je prijavljena na evidenciji Službe za zapošljavanje HNŽ te da ima VSS/VII. stupanj stručne spreme ili visoko obrazovanje najmanje prvog stupnja koje se vrjednuje sa 180 ECTS bodova odgovarajuće struke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM