spot_img
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

Novo u Cloveru: Personalizirana foto kugla 🥰

Photo, copy & print studio “Clover” Busovača za predstojeće blagdane pripremio je zanimljivu ponudu. Riječ je o personaliziranim foto kuglama u dva oblika – kugla i srce.

Kićenje božićnog drvca i doma jedan je od naljepših božićnih običaja kojem se raduje cijela obitelj, posebno najmlađi. Ovog Božića okitite svoj bor s prekrasnim kuglicama u koje možete staviti dvije fotografije – fotografije obitelji ili pak mame, tate, seke, brata, bake, djeda ili vama drage osobe. Neka božićna čarolija započne… 🎀

Fotografije i narudžbe možete izvršiti porukom u inbox 📩 ili pozivom na br. telefona 📞 063 192 691. Cijena jedne kugle je 10 KM, dvije 15 KM, a tri kugle su 20 KM. Dostupne su u obliku srca i u obliku kugle!

__
Dostava brzom poštom u sve gradove BiH! Cijena dostave 8 KM. 📬

Kada su u pitanju usluge, u studiju Clover možete kopirati vaše dokumente i knjige (crno-bijele i kopije u boji), brzo skenirati dokumente, printati razne sadržaje, naručiti dizajn i izradu vaših plakata, diploma, zahvalnica i drugih proizvoda… U Cloveru možete brzo i lako uvezati vaše dokumente i knjige na tradicionalni način ili pak spiralnim ili žičanim uvezom. Također, možete brzo i lako izraditi fotografije u različitim dimenzijama, fotografirati se, naručiti foto proizvode i zahvalnice za vjenčanja i druge prigode.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti