Srijeda, 25 svibnja, 2022

Novo u Busovači! S radom počela stomatološka ordinacija “Dentica”

Pročitajte i ovo

Svoja vrata cijenjenim pacijentima otvorila je nova stomatološka ordinacija u našem gradu. Riječ je o stomatološkoj ordinaciji “Dentica”, privatnom stomatološkom centru koji se može pohvaliti visokoobrazovanim, stručnim i ljubaznim osobljem, uvijek spremnim da riješi bilo kakav stomatološki problem. Vlasnica ordinacije je dr. Amna Varupa.

Kao novootvorena ordinacija, “Dentica” brine o zdravlju vaših zuba, a vrhunska kvaliteta usluge i moderno uređen ambijent već na prvi pogled ulijevaju povjerenje pacijentima, za koje osoblje ordinacije spremno odgovara svojim predanim i posvećenim timskim radom.

Stomatološka ordinacija “Dentica” pruža sve vrste stomatoloških usluga (Preventivna stomatologija, konzervativna stomatologija, pedodoncija, ortodoncija, endodoncija, protetika, oralna hirurgija, implatologija, konzultacije, itd.) Posebno vrijedi istaknuti one vezane za oralnu hirurgiju i teže zahvate jer će u ordinaciji raditi i spec. oralne hirurgije dr. Zinaida Hadžimejlić.

Radno vrijeme novootvorene ordinacije je od 9 do 18 sati (od ponedjeljka do petka), a subotom od 9 do 15 sati.

Stomatološka ordinacija “Dentica” Busovača se nalazi u Ulici branitelja/branilaca domovine u Busovači. Svoje termine možete zakazati na br. tel. 061 067 111 ili na email dentica.busovaca@gmail.com .

 

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

OGROMNE ŠTETE, STRADALO NEKOLIKO GRADOVA Nikad veći led pao na sjeveru Hrvatske

DHMZ Republike Hrvatske izdao je upozorenje u trenu kad je tučonosni oblak već “rasipao” svoj teret na sjeveru Hrvatske....
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo