NOVI TRAVNIK // Škoro poručio publici: Budimo svi zajedno dio ove lijepe priče

U organizaciji udruge “Pront” iz Novog Travnika večeras će se održati manifestacija pod nazivom “Noć Hrvata Središnje Bosne”. Manifestacija će početi u 20.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Novom Travniku.

– Cilj manifestacije je povezivanje Hrvata Središnje Bosne s našom dijasporom, s ljudima koji vuku korijene ne samo iz Novog Travnika, nego iz cijele Središnje Bosne. Udruga “Pront” kao organizator dodijelit će par priznanja, točnije plaketu fra Marijana Šunjića i to ljudima zaslužnima za razvoj Središnje Bosne, te ljudima koji uspješno rade na povezivanju dijaspore i Središnje Bosne, kazao je Ivica Džambas, predsjednik udruge “Pront”.

Dolazak brojnih gostiju

Džambas ističe da će središnji događaj večeri biti koncert velikog hrvatskog glazbenika Miroslava Škore, a nastupit će i KUD Stari Hrast iz Novog Travnika, kao i Novotravničke mažoretkinje, te Marija Šimić i Monika Čavara.

– Dolaze nam brojni ugledni ljudi poput gostiju iz Vlade Republike Hrvatske, ureda predsjednice Republike Hrvatske, dolazi predsjedatelja Predsjedništva BiH Dragan Čović, brojne braniteljske udruge i kao što sam spomenuo, bit će uručena plaketa, govori za Večernji list Džambas. Sve nazočne na koncert je pozvao i legendarni pjevač Miroslav Škoro.

– Dragi moji Novotravničani, dragi moji Hrvati Središnje Bosne, nakon gotovo punih deset godina ponovno sam u Novom Travniku i zato vas pozivam da dođete na ovaj veliki koncert pod nazivom “Noć Hrvata Središnje Bosne”, budite dio ove lijepe priče, provedimo ovu noć zajedno, kazao je legendarni glazbenik.

Škoro najavio spektakl

“Reci sine tko sad budi te, kao nekad ja, jel’ ti život kazna ili je nagrada, je li ovo sveta zemlja ta, koju smo snili tako dugo vremena…”, glase stihovi pjesme “Putujem sam” Miroslava Škore. Ovim povodom Škoro će predstaviti ovu, ali i druge pjesme s istoimenog albuma. Publika nestrpljivo iščekuje koncert i ne sumnja da će u ovom gradu legendarni glazbenik kao i drugi sudionici programa napraviti spektakl, piše Večernji list.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Večeras počinje 23. Sarajevo Film Festival

Osigurana sredstva za uplatu doprinosa radnicima Konfekcije Borac d.d. Travnik