spot_img

Novi Travnik: Načelnik Dujo nagradio učenike generacije osnovnih i srednjih škola (VIDEO)

NOVI TRAVNIK, 29. svibnja (FENA) – Načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo primio je danas učenike generacije iz svih novotravničkih osnovnih i srednjih škola, te im uručio priznanja i prigodne novčane darove za postignuća u procesu obrazovanja.

– Kao što redovno kroz četiri godine školovanja dajemo stipendije svim studentima iz Novog Travnika, na ovaj način želimo odati priznanje našim učenicima i prepoznati njihov rad i kvalitetu učenika koji su izvrsni u svojim razredima. Želimo poručiti da kako su ih prepoznale škole, tako ih prepoznaje i lokalna zajednica te kroz njihov primjer motivirati druge da se trude, rade i uče a da na ovaj način lokalna zajednica brine o njihovom uspjehu, daje im poticaj za budući rad i angažman –  kazao je Dujo.

Osim na ovakav način, poticaj obrazovanju, kazao je načelnik, općina daje i kroz infrastrukturu.

– U Novom Travniku gradimo škole, gradi se i srednja škola u koju će biti smještene srednja i glazbena škola Jakova Gotovca. Na taj način ćemo dobiti dodatne prostore za naš vrtić, koji će tad imati dovoljno kapaciteta da primi potreban broj djece jer trenutačno u prostorijama vrtića djeluju naše glazbene škole – rekao je Dujo.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti