spot_img
Nedjelja, 3 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Novi remix mladog viteškog glazbenog producenta

Loreno Laštro, mladi i uspješni glazbeni producent, DJ, student za odnose s javnošću i komunikacija, vlasnik izdavačke kuće CB’s DJ Records „izbacio“ je ovih dana novu pjesmu. Točnije, obradu pjesme “IN VIVO Najlepše se smiju tužni”.

“Današnje društvo u cjelini ne može se baš pohvaliti sudjelovanjem mladih u kulturi. Većina mladih demotivirana je i razočarana sistemom u kojem živi, jer su svjedoci prevara, korupcije, iskrivljenog morala i krize u društvu. Uvriježeno mišljenje mladih je da pojedinac ne može ništa promijeniti, međutim upravo mlade treba aktivirati i pokrenuti, jer to je jedina snaga i budućnost ove zemlje, najprije na lokalnom, županijskom, entitetskom, kao i državnom nivou. Život je mnogo ljepši ako radiš ono što voliš,a ja mnogo volim da se družim, da komuniciram i upoznajem nove ljude, i nešto mijenjam u svojoj sredini”, rekao je za naš portal svestrani Loreno.

Ovom prilikom ćemo spomenuti da je Loreno, u suradnji s prijateljem Adnanom Seferovićem iz Crne Gore, osnovao produkciju uz koju su uradili pet remixa, veći broj club obrada, a poznati su i po singlu Let’s Go koji je snimljen 2014. godine u izdanju CB DJ Produkcije.

Osim vlastite produkcije, aktivno rade i na online radiju, koji kako kažu ima za cilj okupiti mlade DJ iz cijelog regiona, promovirati njihove radove, itd. Adnan Seferović je također mladi DJ i glazbeni producent iz Crne Gore i koji kako kaže bez glazbe ne bi bio to što danas jest.

“Adnan je divna osoba, velik prijatelj i brat”, dodaje Loreno te najavljuje u bližoj budućnosti još mnogo dobrih radova.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM