Novi remix mladog viteškog glazbenog producenta

Loreno Laštro, mladi i uspješni glazbeni producent, DJ, student za odnose s javnošću i komunikacija, vlasnik izdavačke kuće CB’s DJ Records „izbacio“ je ovih dana novu pjesmu. Točnije, obradu pjesme “IN VIVO Najlepše se smiju tužni”.

“Današnje društvo u cjelini ne može se baš pohvaliti sudjelovanjem mladih u kulturi. Većina mladih demotivirana je i razočarana sistemom u kojem živi, jer su svjedoci prevara, korupcije, iskrivljenog morala i krize u društvu. Uvriježeno mišljenje mladih je da pojedinac ne može ništa promijeniti, međutim upravo mlade treba aktivirati i pokrenuti, jer to je jedina snaga i budućnost ove zemlje, najprije na lokalnom, županijskom, entitetskom, kao i državnom nivou. Život je mnogo ljepši ako radiš ono što voliš,a ja mnogo volim da se družim, da komuniciram i upoznajem nove ljude, i nešto mijenjam u svojoj sredini”, rekao je za naš portal svestrani Loreno.

Ovom prilikom ćemo spomenuti da je Loreno, u suradnji s prijateljem Adnanom Seferovićem iz Crne Gore, osnovao produkciju uz koju su uradili pet remixa, veći broj club obrada, a poznati su i po singlu Let’s Go koji je snimljen 2014. godine u izdanju CB DJ Produkcije.

Osim vlastite produkcije, aktivno rade i na online radiju, koji kako kažu ima za cilj okupiti mlade DJ iz cijelog regiona, promovirati njihove radove, itd. Adnan Seferović je također mladi DJ i glazbeni producent iz Crne Gore i koji kako kaže bez glazbe ne bi bio to što danas jest.

“Adnan je divna osoba, velik prijatelj i brat”, dodaje Loreno te najavljuje u bližoj budućnosti još mnogo dobrih radova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Plava voda Travnik

Vlada Federacije BiH podržala inicijativu za izgradnju vodovoda “Plava voda”

U15 nogometna selekcija SBK KSB

Drugo mjesto za mlade nogometaše Srednjobosanske županije na U15 turniru u Cazinu