Nova i sadržajnija ponuda očekuje vas u ‘parku prirode’ u Busovači

Kako proljeće dobiva boju prirode tako se u parku prirode Jelinak ponovo može uz cvrkut ptica, žubor vode i ugodno društvo te prigodno jelo odmarati i veseliti.

Kao i predhodnih godina, posjetitelji imaju mogućnost iznajmiti prostor, organizirati sve vidove proslava, ali i izlete za udruge, škole, firme, organizirati vjenčanja i druge slične prigode.

Vrijedni domaćini svake godine pripremaju nova iznenađenja i šire ponudu, a Park prirode ”Jelinak” definitivno je brojnim gostima postao nezaobilazna destinacija koju moraju posjetiti.

Sve dodatne informacije možete dobiti ili potražiti m porukom na facebook stranici parka, kao i na broj mobitela 062986677.

Izgradnja ovoga prekrasnog prirodnog kutka, koji će zasigurno osvojiti srca svih ljubitelja prirode, započela je početkom 2019. godine, piše Vitez.info.

Navedeni park se nalazi u mjestu Jelinak, općina Busovača, udaljen 2000 metara od skretanja s Gavrinih kuća, tj. magistralnog puta M5. Udaljen 18 km iz Zenice, 18 km iz Kaknja te 8 km iz Viteza idealno je mjesto za ugodno druženje i opuštanje u društvu dragih osoba.

Park se prostire na oko 15 duluma zemljišta, kroz koji protiče potok s čistom izvorskom vodom iz podnožja Kubera. Ovaj dragulj prirode građen je od prirodnih materijala raznih vrsta drveta, kamena, uz dosta etno motiva. Park se nalazi u podnožju borove šume te obiluje raznim vrstama ljekovitog bilja, pitke vode, kao i više vrsta zasađenog voća. Slobodni smo kazati kako je riječ o pravoj zračnoj i zdravstvenoj banji za osobe s kardiovaskularnim oboljenjima, astmatičarima, te osobe s plućnim bolestima, bronhitisom, visokim krvnim pritiskom.

Jelinak je prava oaza mira i tišine, a predstavlja idealno mjesto za bijeg od svakodnevnice stresa i depresije.

Pogledajte u galeriji fotografija kako priroda uljepšava šadrvane i kućice u parku prirode Jelinak.

Izvor: Vitez.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Poznata imena osoba koje su lažirale prometne nesreće, među njima i četiri policajca

Željko Komšić ove nedjelje gost emisije Nedjeljom u 2