Četvrtak, 1 prosinca, 2022

Nositelj liste demantira da je rekao “napušite nam se k****” – tvrdi da je video montiran!

Pročitajte i ovo

“Poštovani građani, uvaženi birači, od jutros se na društvenim mrežama, točnije lažnim stranicama koje finansirqju SDA i A-SDA objavljuje videosnimak na kojem je montiran kraj snimka.

Naime, jedina istina iz videa, što je i autentično sa snimka, jeste da sam proteklih dana izložen prijetnjama i porukama, praćenjem i pokušajima zastrašivanja jer upravo gore navedene politike pokušavaju na ovaj način ugasiti moju želju za političkim angažmanom i iskrenoj namjeri da sve ono dobro što smo uradili na nivou Grada prenesemo na više nivoe.

Na ovom jeftinom pokušaju da se predstavim kao vulgaran, sve s ciljem da pokušaju poljuljati ogromnu podršku koju uživam uoči Općih izbora, samo govori da su i oni svjesni da se 2. oktobra piše jedna nova priča u Kantonu, Federaciji i državi dok oni postaju prošlost.

Razumljivo da im nije jednostavno pomiriti se sa tom činjenicom, zbog čega posežu za ovakvim jeftinim i očajnim potezima. Ko god se razumije u multimediju može zaključiti da je kraj videa, sa spornim riječima, montiran jer je pauza očigledna.

Iako bih možda poručio mnogo toga zbog prijetnji, praćenja i udara na mene i moju porodicu, ovaj put sam se suzdržao upravo iz razloga što ne želim trošiti riječi na one koji će uskoro postati prošlost i završiti na političkom smetlištu.

Dosadašnja kampanja Bosanskohercegovačke inicijative – Kasumović Fuad protekla je bez incidenata, vulgarizama i omalovažavanja drugih, a tako ćemo je u ovoj posljednjoj sedmici do izborne šutnje i nastojati završiti.

Hvala svima onima koji nisu nasjeli na ovu podvalu iz političke kuhinje politika koje su građani nikad odlučniji kazniti 2. oktobra!”

trim.DBAC4709-15B4-42EE-AD44-0A80D3032ED4

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Osoba E.Đ. iz Viteza prijetila premijeru SŽ, pretresom mu pronašli automatsku pušku!

Jučer, 30. studenog 2022. godina obaviještena je Uprava policije MUP-a Županije Sarajevo da je Vlada Županije Sarajevo zaprimila pismenu...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo