Nina Badrić i Gibonni dobili pola honorara za otkazani doček Nove godine

Glavnim glazbenim zvijezdama otkazanog javnog dočeka Nove godine u crnogorskoj Budvi, hrvatskom pjevaču Zlatanu Stipišiću Gibonniju i srpskoj folk divi Lepoj Breni, Turistička organizacija (TU) Budve je uplatila 40 tisuća eura, odnosno 17.500 eura, što je polovica dogovorenih honorara.

Ukoliko se u roku od 12 mjeseci ne dogovori njihov novi nastup u Budvi, oni su dužni vratiti novac, pišu podgoričke Vijesti.

Ugovore je zaključivala u međuvremenu smijenjena direktorica TU-a Maja Liješević.

Inače, Gibonnijev ugovoreni honorar je bio 80 tisuća eura, dok je Lepa Brena trebala dobiti 35 tisuća eura.

Nina Badrić je od ugovorenog honorara od 15 tisuća eura dobila polovinu novca, a Petar Grašo, kome je honorar također bio 15 tisuća eura, nije ni dobio novac.

Iako je činjenica da su novogodišnji honorari uvijek astronomski, dogovaranje s glazbenim zvijezdama da dobiveni novac “odrade” nastupom tijekom ove godine na nekoj od tradicionalnih lokalnih manifestacija predstavlja problem, jer je iznos za nastup na, na primjer, Danima širuna ili Petrovačkoj noći, precijenjen. Osim u slučaju da iste zvijezde nastupe za doček 2023.

Aranžmani za nastupe glazbenih zvijezda za Novu godinu bili su i jedan od razloga za turbulencije u Turističkoj organizaciji Budve, a za trodnevni novogodišnji program izdvojeno je čak 150 tisuća eura.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nova milionska investicija u središnjoj Bosni, gradi se tvornica na 11.000 m2

VIDEO | Trojica u Klubu liječenih kockara prokockala 4,5 milijuna KM