Ponedjeljak, 8 kolovoza, 2022

Nijemci donose zakon koji dozvoljava da mijenjaš spol ‘godinu dana muško, godinu žensko, pa opet muško…’

Pročitajte i ovo

Prema novom zakonu svaki građanin od svoje 14 godine može otići kod matičara i na jednostavan način promijeniti spol i to bez kirurškog zahvata

Prema najavama iz Njemačke, vlada ove zemlje trebala bi donijeti novi zakon na osnovu kojeg bi svi građani ove zemlje, stariji od 14 godina, mogli mijenjati spol jednom godišnje.

Novi zakon trebao bi važiti od sredine sljedeće godine, a građanima bi promjena spola i imena trebala biti omogućena odlaskom kod matičara.

Tko trenutno u Njemačkoj želi u dokumentima da mijenja spol mora, na osnovu važećih zakona iz 1980. godine proći dug postupak, a u to spadaju dva psihijatrijska testa.

Prema novom zakonu svaki građanin od svoje 14 godine može otići kod matičara i na jednostavan način promijeniti spol i to bez kirurškog zahvata.

Zanimljivo je da zakon ne predviđa samo jednu promjenu, već omogućava gađanima da više puta mijenjaju kojeg su spola, i to jednom godišnje, piše Tanjug.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Velika zainteresiranost za prodaju turističkih vaučera Vlade FBiH

Na domaćim platformama "eKupon", "OdmoriuBiH" i "Citydeal flyfly travel" jutros je krenula prodaja turističkih paketa po umanjenoj cijeni vaučera...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo