spot_img
Ponedjeljak, 25 rujna, 2023
spot_img
NaslovnicaBIHNEVJEROJATNA PODUDARNOST Komšić govori kao što je nekada govorio krvnik Milošević

POGLEDAJTE I POSLUŠAJTE

NEVJEROJATNA PODUDARNOST Komšić govori kao što je nekada govorio krvnik Milošević

Devedesetih godina prošlog stoljeća srbijanski krvnik Slobodan Milošević zalagao se za građansko uređenje Jugoslavije, za princip jedan čovjek jedan glas. Taj unitaristički koncept koji je Milošević pokušao i silom nametnuti, kako bi osigurao dominaciju najbrojnijeg naroda u Jugoslaviji- Srba, rezultirao je krvavim raspadom bivše federalne i višenacionalne države.

– Mi insistiramo da se u centar političkog sistema stavi čovjek i građanin a ne pripadnik pojedine republike ili pripadnik pojedine nacionalnosti, govorio je Milošević, dok je instalirao svoje poslušnike u jugoslovenskim federalnim jedinicama Kosovu, Vojvodini, Crnoj Gori i u federalnim organima.

Milošević je tako nametnuo Roma Sejdu Bajramovića da predstavlja Albance s Kosova u Predsjedništvu SFRJ.

Nevjerojatna je podudarnost onog što je prije više od 30 godina govorio zločinac Milošević i onog što danas govori Željko Komšić, sluga velikobošnjačke hegemonističke politike, podsjeća Hrvatski Medijski Servis.

-Meni je najjednostavnije izaći i primijeniti modele koji su već testirani postoje u demokratskim državama zapadne Europe, a to je model građanskog gdje umjesto kolektiviteta koji je u centru uređenja i društvenog života u jednoj zemlji vi uvodite pojedinca kao centar tog ustavnog sistema, centar društva, izjavio je za sarajevsku Face tv Željko Komšić, ovovremeni Sejdo Bajramović, i sljedbenik hegemonističkog narativa i politike zločinca Miloševića.

Na isti način na koji je Milošević “branio” višenacionalnu Jugoslaviju, danas politički janjičar Željko Komšić i ini bošnjački lideri “brane” “Jugoslaviju u malom” kako mnogi nazivaju Bosnu i Hercegovinu. /R. I./HMS/

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti