Nazire se odluka Tužiteljstva u vezi pogibije obitelji Krstić

Tri i pol mjeseca, koliko je prošlo od tragične smrti supružnika Borisa (35) i Marijane (34) Krstić i njihovog devetogodišnjeg sina, Roberta, koji su poginuli u prometnoj nesreći u mjestu Buna – Zaton kod Mostara, u Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije privode kraju opsežnu istragu u vezi ovog slučaja koji je potresao cijeli regiju.

Tužiteljstvo HNŽ-a je provelo sve planirane istražne mjere i radnje u cilju utvrđivanja stvarnog činjeničnog stanja u navedenom slučaju. Prikupljeni su svi subjektivni i objektivni dokazi i to: izjave sudionika, nalazi vještačenja (obdukcija, strojarsko vještačenje motornih vozila, prometno-tehničko vještačenje, medicinsko vještačenje, analiza alkohola u krvi), te je zaprimljen policijski izvještaj s privicima uz isto.
U tijeku je analiza svih prikupljenih dokaza i ostale dokumentacije, dostavljene uz policijski izvještaj, nakon čega će Tužiteljstvo donijeti tužiteljsku odluku u ovom predmetu, odgovorili na upit portala Avaza iz Tužiteljstva HNŽ-a.
Krstići su stradali nadomak kućnog praga, dok su se automobilom Renault Scenic vraćali s jednodnevnog izleta. S njima u automobilu je bila i njihova kćerka i sestra, trogodišnja Gabrijela koja je s teškim i po život opasnim ozljedama, preživjela.
U toj nesreći, u kojoj su sudjelovala četiri automobila, poginuo je i Mate Primorac (46) koji je vozio BMW X5.
Mile Doko (31) koji je bio za upravljačem Mercedesa, kao i L.Š. (22) koji je vozio BMW, su prošli neozlijeđeni, dok je troje putnika iz njegovog vozila zadobilo teške ozljede, piše Avaz.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Novalić predložio da se radnicima realnog sektora poveća plaća do 400 KM

Nestvarno lijepo: Zastava PD TIM Busovača na najvišem vrhu Njemačke!