Nakon Tome dolazi i Nedelja – film o Džeju Ramadanovskom

Mladi popularni glumci, Denis Murić i Amar Ćorović glavni su konkurenti za ulogu pjevača Džeja Ramadanovskog u novom filmu “Nedelja” za koji se već priprema snimanje.

Scenarij potpisuje Stefan Bošković, a režiju Nemanja Ćeranić.

Scenarij je napisao Stefan Bošković, a redatelj je Nemanja Ćeranić koji je spreman za projekt, samo još treba izabrati glavnog glumca koji bi na što bolji način mogao predstaviti popularnog pjevača, prenose Nezavisne novine.

U filmu će autori prikazati djetinjstvo i period kada je Džej bio u domu za nezbrinutu djecu. Odlučili su da glavnu ulogu igra nepoznati romski dječak, kojeg će izabrati na kastingu, ali u kasnijim godinama će ta odgovornost pripasti Denisu ili Amaru.

Film će se zvati “Nedelja”, po njegovom najvećem hitu 

Džej Ramadanovski za života je stekao mnogo prijatelja, ali među najbližima su mu bili Miodrag Mića Sovtić i njegova supruga Anica Dobra.

Nažalost, pokojni pjevač nije uspio da ostvari jednu od svojih najvećih želja – da napiše knjigu “Bela žena”, a potom i da snimi film, u kojem bi glavnu ulogu imala upravo ova glumica, u koju je cijeli Dorćol bio zaljubljen.

Film o njegovom životu sada će konačno biti snimljen, a nosi naslov po njegovom najvećem hitu “Nedelja”.

Bljesak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Danas konstituirajuća sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije BiH

U dolinu Neretve stigla ptica koja je u Europi izumrla u 18. stoljeću