Najtraženiji obrambeni igrač ukrajinske lige dolazi u Novi Travnik na revijalnu utakmicu

23.prosinca u 19:00 sati bit će odigrana revijalna malonogometna utakmica Gospodarstvenika Središnje Bosne i Veterana Dinamo Zagreba, a u okviru 32. malonogometnog Božićnog turnira u Novom Travniku.

Svoj dolazak na ovu revijalnu malonogometnu utakmicu potvrdio je i ponajbolji igrač ukrajinske lige Ivica Žunić, koji je rodom iz Središnje Bosne, točnije iz Jajca. Ivica Žunić, član “Volyna” iz Lutska, “visokokvalificirani” je branič i ponajbolji obrambeni igrač u Ukrajini koji se ozbiljno može kandidirati za reprezentaciju BiH.

Žunić je karijeru započeo u NK “Elektrobosna” iz Jajca, zatim nastavio u NK “Tomislav” iz kojeg odlazi u Austriju gdje nastupa za Mattersburg i Austriju iz Beča. Nakon odrađene epizode u austrijskoj Bundesligi, prelazi u poljski klub Tycho u kojem se zadržava jednu sezonu.

Potez karijere je prelazak u ukrajinski klub Volyn iz Lutska i tu sjajnim nastupima skreće pažnju na sebe. Sjajnim nastupima uvršten je u najbolju momčad ukrajinske lige na poziciji obrambenog igrača, pobijedivši u toj konkurenciji hrvatske reprezentativce Srnu i Vidu.

Na poziv organizatora Žunić se odazvao revijalnoj utakmici u Novom Travniku i svakako da će biti veliko pojačanje za ekipu Gospodarstvenika Središnje Bosne. Pored Luke Bilobrka, Ivice Žunića, za Gospodarstvenike će nastupiti Martin Banović, Ivan Anić, Bono Mlakić, Ivica Barnjak, Ivan Frljić, Anto Rajković, Nikola Franjić, Tiško Matošević, Velimir Valjan, Drago Džambas, Mladen Zekić, Ivan Mihaljević i Niko Cvitanović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Beer Bar Busovača

Malonogometaši pivnice “Beer Bar” u polufinalu turnira u Fojnici, u četvrtfinalu porazili ekipu “Ceste Kiseljak”

Diplome za 154 uspješna studenta