spot_img

Najbogatiji čovjek na svijetu traži radnika u BiH: ‘Rješavat ćeš svjetske probleme’

Tesla traži radnike za svoju veliku tvornicu u Berlinu, u Njemačkoj.

Ovog puta kompanija traži “tehničara za robotiku”. Oglas je raspisan na bh. portalu za traženje posla mojposao.ba i na hrvatskom jeziku.

– Tesla predstavlja jednu misiju: Ubrzanje i prelazak na održivu energiju. U roku od nekoliko godina razvijene su revolucionarne strategije i proizvodi koji su u velikoj mjeri uspješno lansirani na tržište. Ovo je moguće samo kroz izuzetne brzine, inovacije i efikasnosti. Za nastavak Tesline nevjerojatne priče o uspjehu, sada i u Europi, Gigafactory Berlin je savršena osnova. Najvažniji stubovi za ovo su naši zaposleni. Njihova strast, motivacija i spremnost osiguravaju postizanje naših ciljeva. Mi vas tražimo da zajedno nastavimo ovu uspješnu priču – stoji u oglasu.

Nude se brojne pogodnosti za ovaj posao.

– Radit ćete u našoj vrhunskoj Gigafactory, gdje ćete rješavati najzanimljivije svjetske probleme s najboljim i najpametnijim ljudima koji dijele strast da mijenjaju svijet. Teslin kompenzacijski paket uključuje konkurentnu plaću i Tesline akcije ili bonuse. Uobičajene pogodnosti koje nudimo uključuju 30 dana godišnjeg odmora, mirovinski plan tvornice, životno i invalidsko osiguranje zaposlenika, besplatno punjenje električnih vozila, popuste na proizvode i razne usluge prijevoza – stoji u oglasu.

Inače, ovo nije jedina veza Tesle s BiH.

U tvornici “Pass” u Bijeljini, koja proizvodi savitljive cijevi za auto-industriju, zimus su najavili proširenje pogona i mogućnost dolaska američke tvrtke “Tesla”. Preciznije rečeno, u toj tvornici bi se mogli raditi neki dijelovi za Tesline automobile.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti