- Marketing -
Četvrtak, 21 listopada, 2021

NAJAVA: Nedjeljna radionica posvećena razvoju dječje pažnje i koncentracije te vježbanju koordinacije oko-ruka

Pročitajte i ovo

Istražuju se detalji premlaćivanja mladića u noćnom klubu u Vitezu

Županijsko tužiteljstvo Srednjobosanske županije formiralo je predmet protiv dvojice osumnjičenih zbog premlaćivanja mladića iz Dugopolja u Vitezu Naime, već nekoliko...

Alkohol jedan od najvećih faktora rizika za karcinom dojke

Karcinom dojke je najčešće dijagnosticirana vrsta raka u europskoj regiji Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) sa 1,579 žena kojima se...

Gost 18. podcasta UZOR – Salem Ekmeščić – osnivač poduzeća “EZ” d.o.o. Busovača

Zanima Vas kako je započeti vlastiti posao? Ili što se događa na svjetskom i regionalnom tržištu? Sve te odgovore,...
U nedjelju, 3. listopada udruga UZOR iz Busovače i udruga HUM, nastavljaju s aktivnostima za djecu od 3 do 10 godina, interaktivnim radionicama. Od ove nedjelje pa nadalje, radionice će se održavati u novom terminu, od 10:30 do 13:30 sati. Termin je predviđen za djecu uzrasta od 3 do 10 godina.

Voditeljica radionica, Marija Čalić, napravila je kratku najavu radionica koju možete pročitati u nastavku:

“Radionica će biti održana u terminu od 10:30 do 13:30 sati. Ovu nedjeljnu radionicu posvetit ćemo razvoju dječje pažnje i koncentracije, jačati njihove vještine i vježbati koordinaciju oko-ruka. To ćemo učiniti nizom aktivnosti koje jačaju njihovu strpljivost i potiču izvršavanje zadatka do kraja. Neke od tih aktivnosti su nizanje perlica, slaganje slagalica i aktivnosti iz praktičnog života. Aktivnostima iz praktičnog života poput presipanja i prelijevanja mališani će imati priliku i za razvoj autonomije i samopouzdanja izvršavajući aktivnosti samostalno uz mogućnost učenje na osnovu pokušaja i pogreške.

Uz to, pripremili smo radne listiće za vježbu fine motorike i vježbanje pravilnog držanja olovke, kao i zadatke za usvajanje pojma broja, na način spajanja broja kao oznake s određenom količinom predmeta. Pozabavit ćemo se i prostornim odnosima i percepcijom, slažući u parovima kuglice odgovarajućih boja po zadanom modelu.
Za sudionike koji su starijeg uzrasta i već su usvojili neke od ovih vještina spremili smo određene problemske zadatke usmjerene na moralne dileme prikazane kroz primjere iz praktičnog života. Zadatak je navesti rješenja opisanih situacija, obrazložiti ih i diskutirati o tome.
Nakon toga spremne ih očekuju igre asocijacija i križaljke na temu ljudskih vrijednosti koje valja primjenjivati z svakodnevnom životu za kvalitetnije međuljudske odnose.
Pred nama je dinamična i aktivna nedjelja, raznovrsne aktivnosti i igre, sve u želji poticanja i razvoja vještina koje su višestruko korisne za dječji razvoj u svim razvojnim područjima.
Vidimo se u 10:30h.”
Prijava na radionicu obavezna. Prijava moguća na Facebook ili Instagram stranici udruge UZOR:Instagramhttps://www.instagram.com/uzorbusovaca/
Facebookhttps://www.facebook.com/uzorbusovaca

ili na broj mobitela: 063/876-085 (voditeljica radionica – Marija Čalić, mag.ped.).

- Advertisement -
- Marketing -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

TRAŽITE POSAO? AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za nekoliko radnih mjesta

AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za sljedeće radno mjesto:   Instalater klimatizacije i centralnog grijanja - 3 izvršitelja Bravar -...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo