spot_img
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

Nadzorne kamere u svim policijskim postajama u SBŽ-u

Vlada Srednjobosanske županije usvojila je na sjednici održanoj u četvrtak programe rada ministarstava, uprava, upravnih organizacija, službi, Ureda premijera i Agencije za privatizaciju za 2016. godinu, priopćeno je iz Ureda županijskog premijera.

Vlada je, uz ostalo, usvojila i financijske planove za 2016. godinu za Zavod za zdravstveno osiguranje, Službe za zapošljavanje, Agencije za privatizaciju i Županijske direkcije za ceste Srednjobosanske županije.

Ministarstvo financija je predložilo, a Vlada SBŽ-a usvojila Izvješće o izvršenju županijskog Proračuna za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna ove godine i uputila u daljnju proceduru.

Isto ministarstvo je predložilo, a Vlada SBŽ-a donijela Odluku o određivanju osnovice za platu za mjesec studeni 2016. godine. Osnovica za obračun plaće za mjesec studeni za sve zaposlenike u županijskim tijelima državne službe, osnovnom i srednjem obrazovanju iznosi 250,00 maraka, a za nositelje pravosudnih dužnosti 107,06 maraka.

Ministarstvo unutarnjih poslova je predložilo, a Vlada SBŽ-a dala suglasnost za nabavku i ugradnju video nadzora u policijskim postajama u toj županiji.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti