spot_img

Motorom kroz Mostar jurio 200 na sat

Snimka koja kruži na društvenim mrežama prikazuje vožnju motocikla brzinom većom od 200 km/h duž Nove gradske magistrale, poznate i kao Bulevar, u Mostaru.

Ova lokacija, iako široka, nije primjerena za takve ekstremne brzine. Osim što je ovakvo ponašanje vozača motocikla protuzakonito, predstavlja i ozbiljnu prijetnju za sve sudionike u prometu na toj prometnici.

Nova gradska magistrala nije namijenjena za brze vožnje, već za siguran i uredan protok vozila razumnim brzinama. Vožnja brzinama većim od propisanih ograničenja ne samo da je ilegalna, već je i izuzetno opasna. Rizik od nesreće povećava se s brzinom, a u urbanim područjima, poput Mostara, prisutnost pješaka, biciklista i drugih vozila dodatno komplicira situaciju.

Pozivamo sve vozače, uključujući vozače motocikala, da se pridržavaju prometnih propisa i voze odgovorno. Brza vožnja kroz grad nije samo opasna za vozača, već i za sve druge sudionike u prometu. Poštovanje prometnih pravila ključno je za sigurnost svih nas na cestama.

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti