Mirjana Plavčić je nova predsjednica Općinskog odbora HDZ BiH Busovača

Na III. sjednici Općinskog odbora HDZ-a BiH Busovača održanoj u petak, 6. studenog 2015. godine, članovi Općinskog odbora jednoglasno su usvojili prijedlog Predsjedništva OO kojim je Mirjana Plavčić predložena za predsjednicu OO HDZ BIH Busovača.

Članovi OO HDZ BiH Busovača čestitali su gđi Plavčić, te izrazili potporu i otvorenost za suradnju kako bi zajedničkim snagama pridonijeli uspješnom i kvalitetnom radu OO HDZ BiH Busovača.

“Biti predsjednica Općinskog odbora HDZ BiH Busovača mi je osobno velika čast i zadovoljstvo. Vjerujem da je prijedlog Predsjedništva, da predsjednica budem upravo ja, rezultat moga rada i stranačkih aktivnosti posljednjih godina. Svjesna sam težine ekonomske situacije koja se reflektira i na političku situaciju. Ono što me hrabri je pozitivno ozračje koje vlada u Općinskom odboru HDZ BiH Busovača kao i svim podorganizacijama, Mladeži HDZ BiH, Zajednici žena i Klubu utemeljitelja HDZ BiH. Upravo ovakvo stanje i zajednički rad u vrijeme izbora 2014. godine rezultirali su dobrim izbornim rezultatom u Busovači”, izjavila je za grad-busovaca.com portal Mirjana Plavčić, aktualna predsjedateljica Općinskog vijeća Busovača i predsjednica OO HDZ BiH Busovača.

Upitana o daljnjim planovima i skorašnjim lokalnim izborima, Plavčić je kazala da biti predsjednica OO HDZ BiH Busovača znači i veliku obvezu:

“Pred nama su pripreme za lokalne izbore. Kao cilj postavili smo većinu u Općinskom vijeću i načelnika iz reda HDZ BiH. Cilj je optimističan, ali nije nerealan. Izborna strategija koju pripremamo i iskustvo s proteklih općih izbora nam to obećavaju. Međutim, vlast nije i ne smije biti sama sebi svrha. Stvaranje povoljnog političkog ambijenta za investiranje, korištenje prirodnih resursa, razvitak poljoprivrede i nova radna mjesta, koja će u konačnici rezultirati boljim uvjetima življenja svih stanovnika Busovače, jeste cilj koji je pred sebe stavio Općinski odbor HDZ BiH Busovača. Vjerujem da predanim, poštenim i odgovornim radom na svim razinama vlasti možemo učiniti da ovaj cilj i ostvarimo”, dodala je Plavčić za kraj razgovora.

Član Predsjedništva OO HDZ BiH Busovača i predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Busovača Josip Mravak i članica OO HDZ BiH Busovača, članica Predsjedništva OO Mladeži HDZ BiH Busovača i zastupnica u saboru ŽSB Suzana Krišto izvijestili su nazočne o planiranim aktivnostima OO Mladeži HDZ BiH Busovača.

Istaknuli su da će Mladež tradicionalno organizirati „Večer sjećanja“, 17. studenog, kad će biti upriličeno paljenje svijeća na spomen obilježju u znak sjećanja na žrtve Vukovara, Škabrnje, kao i ostalih stratišta u Bosni i Hercegovini i Republici Hrvatskoj, te javna tribina o padu grada Vukovara.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

KRČEVINE: Završeni 5. dani kazandžija i izvornog bećarca [FOTO]

Posla ima, ali ni Njemačka više nije što je nekada bila