Srijeda, 6 srpnja, 2022

Milanović: Kad sam vidio da je Komšić džepar i lopov rekao sam ”doviđenja”

Pročitajte i ovo

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravi u Borovu i Vukovaru.

Sudjelovao je na obilježavanju Dana grada Vukovara, a nakon toga dao je izjavu za medije.

Mi imamo jednu stranu koja je izdajnička, ljudi s privatnim motivima plus što me mrze. To će morati objasniti javnosti. To će biti pritisak na Hrvatsku, ovi su kupljeni. Imamo izdajničku vladu, izdaju Hrvate u BiH, a taj narod tamo traži jako malo, samo osnove, državu gdje se poštuju nacionalna prava, rekao je Milanović.

U BiH se očekuje da se ignorira činjenica da postoje Hrvati, Srbi i Bošnjaci pa da Bošnjaci mogu preglasati Hrvate. Za ovo smo se pripremali, potopit ćemo ih intelektualno, mene neće slomiti. Igraju na izdajničku vladu. Ja ne želim biti simpatičan u Bruxellesu, nije me briga, to su tamo totalni bezveznjaci, rekao je Milanović, prenosi N1.

Pogledajte koliko je puta diplomacija bila suzdržana ili su uložili veto kad su bili napadi na Orbana. Ja se ne slažem s Orbanom, ali to je iživljavanje. Tu sam principijelno na strani Orbana, ne politički. A ove naše šmizle su svaki put bile na strani Orbana, bili su suzdržani, a sad rade protiv Hrvata.

Sad će mene sitni kukolj nazivati šovinistom i ekstremistom. Hrvati znaju tko sam ja. Ja se ne natječem za poziciju u Bruxellesu, ja sam to mogao 2014. Imao sam ponudu na stolu, nisam to napravio, bilo mi je neugodno otići na plaću od 20.000 eura, kazao je.

Kazao je pozdrav ”Za dom spremni” štetan za Hrvatsku.

Ali onda ću reći i u Borovu da četnički spomenik mora zaroniti u rijeku. Ali to izdajnička vlada neće napraviti, rekao je Milanović govoreći o stanju u Vukovaru.

Ovi dani su jako važni. Ja od svog stava odustati neću. Moja dužnost je da se borim mirnim diplomatskim sredstvima za naša vitalna prava, rekao je predsjednik, prenosi N1.

Ja sam kao što je rekao Udbašenković – Komšićev jaran. Ja sam to bio, ljudima pristupam naivno. Kad sam vidio da je džepar i lopov, doviđenja, rekao je.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Priča o nevjerojatnoj hrabrosti, požrtvovnosti i vjeri misionarke Vedrane Ljubić

Napali su je mačetom, bila je na rubu smrti, vidjela je stvari koje običan čovjek ne može niti zamisliti,...
- Marketing -
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo