Mala škola “UZOR” ponovno počela s radom

U nedjelju, 15. siječnja 2023. nastavili smo s aktivnostima naše Male škole UZOR gdje se svake nedjelje od 10:30 do 13:30 okupe mališani spremni za nova znanja, igru i druženje.

Tako smo i ovoga puta kroz zabavne aktivnosti bolje upoznali jedni druge, učili recitaciju o zimi, igrali zabavne i korisne igre, čak i proslavili rođendan naše drage Ane.

Na samom početku smo, obzirom na nove sudionike, uz pomoć radnih listića upoznali jedni druge. Govorili smo o stvarima koje volimo, te se kratko predstavili jedni drugima kroz razgovor i crteže.
Nakon toga krenuli smo sa učenjem pjesme o zimi, točnije riječ je o slikopjesmi koja nosi naziv Zimski dan. Pjesma je napisana u kombinaciji teksta i slika. Povezivali smo slike u pjesmu, analizirali njen sadržaj i ponovili je nekoliko puta. ❄️🌨🧣🧤🎶

Došlo je vrijeme i da zajedno proslavimo rođendan naše drage Ane. Ana je napunila velikih 6 godina i odlučila je počastiti svoje prijatelje sokićima i grickalicama. 🎂🥳 Uz glazbu i odmor od aktivnosti proslavili smo rođendan, a onda za kraj igrali igru nazvanu Zabranjeni pokreti. Voditeljica aktivnosti odredi najprije jedan, zatim dva, pa tri zabranjena pokreta, i zatim pokazuje razne pokrete koje djeca ponavljaju. Ukoliko se radi o zabranjenom pokretu, djeca trebaju reći: “nećeš me uloviti!” i ne smiju ponoviti taj pokret. Igra je dinamična, zahtijeva dobru koncentraciju, pažnju i zaključivanje i vrlo zabavna.

Sljedeća radionica održat će se u nedjelju, 29.01.2023. u 10:30!

Svi ste dobrodošli. ❤️

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kreševo može biti ponosno na jednu od najboljih studentica UNSA

Evo koliko puta su za nepunu godinu dana benzinske pumpe prekršile zakon, izrečeno više milijuna kazni