spot_img
Srijeda, 4 listopada, 2023
spot_img

Mala škola “UZOR” ponovno počela s radom

U nedjelju, 15. siječnja 2023. nastavili smo s aktivnostima naše Male škole UZOR gdje se svake nedjelje od 10:30 do 13:30 okupe mališani spremni za nova znanja, igru i druženje.

Tako smo i ovoga puta kroz zabavne aktivnosti bolje upoznali jedni druge, učili recitaciju o zimi, igrali zabavne i korisne igre, čak i proslavili rođendan naše drage Ane.

Na samom početku smo, obzirom na nove sudionike, uz pomoć radnih listića upoznali jedni druge. Govorili smo o stvarima koje volimo, te se kratko predstavili jedni drugima kroz razgovor i crteže.
Nakon toga krenuli smo sa učenjem pjesme o zimi, točnije riječ je o slikopjesmi koja nosi naziv Zimski dan. Pjesma je napisana u kombinaciji teksta i slika. Povezivali smo slike u pjesmu, analizirali njen sadržaj i ponovili je nekoliko puta. ❄️🌨🧣🧤🎶

Došlo je vrijeme i da zajedno proslavimo rođendan naše drage Ane. Ana je napunila velikih 6 godina i odlučila je počastiti svoje prijatelje sokićima i grickalicama. 🎂🥳 Uz glazbu i odmor od aktivnosti proslavili smo rođendan, a onda za kraj igrali igru nazvanu Zabranjeni pokreti. Voditeljica aktivnosti odredi najprije jedan, zatim dva, pa tri zabranjena pokreta, i zatim pokazuje razne pokrete koje djeca ponavljaju. Ukoliko se radi o zabranjenom pokretu, djeca trebaju reći: “nećeš me uloviti!” i ne smiju ponoviti taj pokret. Igra je dinamična, zahtijeva dobru koncentraciju, pažnju i zaključivanje i vrlo zabavna.

Sljedeća radionica održat će se u nedjelju, 29.01.2023. u 10:30!

Svi ste dobrodošli. ❤️

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti