Srijeda, 30 studenoga, 2022

Mala škola UZOR iz tjedna u tjedan okuplja busovačke mališane

Pročitajte i ovo

U nedjelju, 09.10. 2022. u našoj Maloj školi UZOR ponovno su se okupili vrijedni mališani uzrasta od 3 do 6 godina na još jednoj trosatnoj radionici s početkom u 10:30.

Tema radionice bile su aktivnosti ljudi i životinja u jesen, a ujedno smo ponovili i koje se to promjene u prirodi dešavaju u ovom godišnjem dobu. Naučili smo što rade ptice, koje životinje spavaju zimski san (🦔🐻🦇🐿) , što je sa zmijama, (🐍) žabama (🐸) i kukcima (🐝🐞🦋🦟) u jesen a sve to uz slikovite prikaze i Power Point prezentaciju sa slikama o kojima smo razgovarali i dijelili vlastita mišljenja i iskustva.

Kako bismo temu i praktično približili mališanima, odlučili smo napraviti medvjediće od kartona, za što smo koristili kartonske tanjure, tempere, vilice, kistove, ljepilo i kolaž papire. 🐻

Kao i svaki put, uživali smo i uz dječje pjesmice, sokiće i grickalice ali i uz igre za vježbu percepcije, pažnje i koncentracije.

Sljedeći susret planiran je za nedjelju, 16.10. u 10:30!

Vidimo se. 🍂❤️

Izvor: Udruga UZOR Busovača

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

Zlatna groznica u srcu Bosne! Ovo su detalji projekta teškog milijardu dolara

Kompanija Adriatic Metals na projektu rudnika u Varešu namjerava zaraditi više od milijardu dolara. U dokumentima ove kompanije navodi se...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo