Nedjelja, 4 prosinca, 2022

Mala škola planinarenja u Busovači

Pročitajte i ovo

Busovački planinari, članovi PD “TIM” Busovača, jučer su bili domaćini brojnim učenicima Osnovne škole “Busovača”, točnije učenicima četvrtih razreda. Povod je bio projekt “Mala škola planinarenja”.

“Imali smo čast da na našem domu dočekamo i ugostimo trideset učenika četvrtog razreda OŠ Busovača zajedno sa njihovim učiteljicama Emilijom, Svjetlanom i sestrom Anđelkom. Uživali smo u lijepom danu, veselim i razigranim mališanima smo dali malu poduku o planinarstvu, zaštiti i očuvanju prirode, važnosti boravka u prirodi i kretanju u istoj. Naučili su ponešto o planinarskoj opremi, planinarskim stazama i oznakama, postavljanju šatora, paljenju logorske vatre, orijentaciji i mnogim drugim stvarima. Djecu je naravno sve interesiralo, pokazali su veliko zanimanje i izrazili želju za ponovnim dolaskom i daljom edukacijom. Malo nas je al’ nas ima!”, ističu iz PD TIM u objavi na službenoj stranici.

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

ŽUPNE OBAVIJESTI 2. Došašća – A – 04. 12. 2022.

1. Danas je 2. nedjelja došašća. Zornice su u 6:30, a prije zornica ćemo ispovijedati. 2. Raspored ispovijedanja starih i...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

- Marketing -

Pročitajte i ovo