Lovro Krišto: “Spreman sam za novi MMA meč”

U nedjelju, 8. studenog 2015., u Ljubuškom se održava tradicionalni MMA turnir “Ludvig Pavlović”. U otvorenoj kategoriji po MMA pravilima nastupit će i naš Busovljak Lovro Krišto koji će snage odmjeriti s Edom Čavrkom iz Metkovića.

Tim povodom kontaktirali smo Lovru koji nam je rekao da je poziv za ovaj meč dobio samo dva tjedna prije zakazane borbe.

“U odličnoj sam formi i svakodnevno treniram tako da sam u potpunosti spreman za ovu borbu. Za ovaj meč sam posebno “nabrijan” zato što me moj protivnik osobno vrijeđao, no ja sam pravi sportaš i ne želim ulaziti u konflikte izvan ringa. Uči ću u ring i pokazati što znam i koliko vrijedim”, prokomentirao je Lovro.

Lovro će nastupiti na 20. izdanju tradicionalnog memorijalnog turnira “Ludvig Lutko Pavlović”. Ovaj turnir tradicionalno okuplja nekoliko tisuća posjetitelja iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i zemalja regije.

“Za kraj bi pozdravio sve čitatelje www.grad-busovaca.com portala i zahvalio se mojoj obitelji na kontinuiranoj podršci te svim klubovima i partnerima s kojima sam trenirao”, dodao je Lovro za kraj razgovora.

Mnogo sreće i na ovoj borbi želimo našem Lovri. Do pobjede!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Zenica u šoku: Ministar DF-a uplatio 250.000 KM stranačkom kolegi!

Busovačke odbojkašice viteškom borbom do velikog preokreta i pobjede protiv Breze