Lovrinović i Kačo o aktualnoj političkoj situaciji i predstojećem zasjedanju PSNATO

Zamjenik predsjedavajućeg Izaslanstva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) u Parlamentarnoj skupštini NATO-a (PSNATO) Nikola Lovrinović razgovarao je danas s veleposlanikom Republike Slovačke u BiH Martinom Kačoom.

Razmijenjena su mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, o stanju bilateralnih odnosa dvije zemlje, te o predstojećem Proljetnom zasjedanju Parlamentarne skupštine NATO-a, koje će biti održano od 27. do 30. svibnja u Viljnusu.

Lovrinović je istaknuo da izuzetno cijeni prijateljske odnose dvije zemlje, te ocijenio da se suradnja može unaprjeđivati u brojnim segmentima.

Prema riječima Lovrinovića, Republika Slovačka i njeni službenici su u proteklim godinama podržali aktivnosti Bosne i Hercegovine na njenom euroatlantskom putu.

S tim u vezi, Lovrinović je pohvalio i prepoznatljivo angažiranje slovačkih vojnika u vojnoj misiji Europske unije u BiH (Althea).

Veleposlanik Kačo izrazio je zanimanje za aktivnosti Izaslanstva PSBiH u PSNATO-a, kao i za niz drugih pitanja u vezi s političkom i ekonomskom situacijom u našoj zemlji, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Fena

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

VIDEO Vinko iz Kiseljaka uzgaja najbolje bikove bodače u BiH!?

VIDEO Pogledajte neuspjeli skok sa Starog mosta Amerikanca kojeg su poslije spasili od utapanja!