Lijepa i humana gesta mlade kozmetičarke, besplatna pedikura za osobe starije životne dobi

Kozmetički salon „Exclusive“ iz Novog Travnika koji je sredinom ljeta počeo s radom u sklopu Trgovačkog centra Konzum i klijentima nudi širok spektar usluga za njegu tijela i lica od nedavno je sve osobe starije životne dobi koji nisu u mogućnosti platiti usluge nudi besplatnu pedikuru.

Kako nam je kazala vlasnica salona Ivana Jurišić, na ideju je došla jednom prilikom kada joj se na vratima pojavila gospođa koja se jedva kretala i koja se požalila kako joj nakon mirovine i ne ostaje previše novca za sebe.

Došla mi je jedna gospođa koja je jedva hodala, bila je nemoćna ali prava dama, lijepo obučena i našminkana. Pitala me radim li čupanje obrva. Prilikom tretmana požalila se kako je podignula mirovinu i većinu novca dala na račune i da ne može sebi redovno priuštiti ovakve tretmane. Vidjela sam da žena drži do sebe i rekla sam joj kako je tretman gratis te da može doći kad god bude željela, da ne mora voditi računa o tome je li bila mirovina, kazala nam je Ivana.

Nakon toga u salon je došao i jedan gospodin koji nije mogao sam sebi srediti nokte na nogama, a djeca su mu u Njemačkoj i nemam mu tko pomoći, te sam i nakon njegovog dolaska odlučila se ponuditi osobama starije životne dobi, uraditi im besplatnu pedikuru ili čupanje obrva kad god oni imaju potrebu za tim, kaže kozmetičarka Ivana.

Ivana dodaje kako do sada ima oko 10-ak klijenata i kaže kako svi koji nisu u mogućnosti platiti ovakav tretman, a žele ga, prethodno samo trebaju nazvati na službeni broj mobitela 063/845-651 i zakazati svoj tretman.

Kozmetički salon “Exclusive” danas će obradovati i jednu našu slušateljicu ili slušatelja. U nagradnoj igri koja počinje nešto iza 11 sati dodijelit ćemo nagradu, a radi se o tretmanu ultrazvučne lipolize.

Budući da je iza nas vrijeme blagdana kada smo svi malo pretjerali s hranom, ovaj tretman je idealan jer topi masne naslage, smanjuje obujam, zateže kožu i luči toksine i idealan je u zimskim danima.

Drukčiji radio

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Najava: Monodrama “Ćiro” u Kreševu

FOTO: Nema povrijeđenih u jučerašnjoj prometnoj nesreći u Fojnici