Košarkaški klub “Busovača” predstavio nove dresove i najavio odlične rezultate

Danas je u Srednjoj školi “Busovača” održana press-konferencija na kojoj je najuspješniji busovački sportski kolektiv, Košarkaški klub “Busovača”, iskazao svoja očekivanja od predstojeće sezone te službeno predstavio nove garniture dresova. Medijima i posjetiteljima su se obratili predsjednik kluba Nikica Petrović te treneri Josip Križanović i Nenad Marić.

“Košarkaški klub “Busovača” u svojoj bogatoj povijesti ostvario je iznimno dobre rezultate. Na nekim od njih, a prije svega na natjecanju u svim dobnim kategorijama, mogu nam pozavidjeti i mnogo veći klubovi od našeg, posebno oni koji dolaze iz većih i ekonomskih jačih gradova. I ove godine, uz pomoć svih razina vlasti te uz pomoć naših gospodarstvenika i drugih prijatelja kluba, natjecat ćemo se u svim uzrasnim kategorijama”, izjavio je za naš portal predsjednik kluba Nikica Petrović.

Trener seniorske ekipe Josip Križanović osvrnuo se na igrački kadar istaknuvši da i ove godine busovački klub u Prvoj ligi Herceg-Bosne sudjeluje s jednom od najmlađih ekipa, ali ekipom koja je godinu dana iskusnija i koja će pokušati napasti play off natjecanja.

“U ovoj sezoni imamo i nekoliko pojačanja. To su dosta mladi i perspektivni igrači. Od njih svakako vrijedi spomenuti Benjamina Mašića, koji je prošle igrao za HOKK “Vitez”, Zlatana Tepića iz KK “Kakanj” i Adema Gadžića iz Zenice. Uz to, poseban iskorak očekujemo od naših igrača koji su dulje u klubu, misleći prije svega na Denisa Milinovića, Vildana Hodžića i Ivana Babića“, kazao je trener Križanović te dodao:

“U klubu smo ponosni na naš igrački kadar i podmladak iz Škole košarke, a uz to i na igrače iz okolnih gradova koji su prepoznali kvalitetan rad našeg kluba i koji dolaze svoju karijeru graditi kroz igranje i treniranje u busovačkom klubu”.

Košarkaški klub “Busovača” prvu utakmicu u okviru predstojeće sezone Košarkaškog saveza Herceg-Bosne odigrat će u nedjelju, 22. listopada 2017. godine, s početkom u 17 sati protiv ekipe Posušja. Utakmica se igra na domaćem terenu – u dvorani Srednje škole “Busovača”. Iz uprave pozivaju sve sugrađane, prijatelje kluba i druge da posjete ovu utakmicu i pruže podršku igračima u novoj natjecateljskoj sezoni vjerujući da mlada i agresivna ekipa ima imperativ rezultata ispred sebe te da su igrači u stanju to na terenu i pokazati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Otvoren Sarajevski festival turizma, Busovaču predstavlja Fondacija Kairos

Obilježavanje “Travničke tragedije” u Rankovićima