- Marketing -
Četvrtak, 21 listopada, 2021

Koncert duhovne glazbe Maria Vision Međugorje

Pročitajte i ovo

Plenković o BiH: Ne smije se ponoviti da jedan narod osjeća da postoji neki inženjering i da je u podređenom položaju

Andrej Plenković jučer je komentirao brojne teme, jedna od njih je i BiH. - Izbori su za godinu dana. Faza...

VIDEO: Rukija od vune plete šaleve, helanke, čarape…

Rukija Osmanović se bavi tkanjem vunenih proizvoda preko 25 godina. U svojoj skromnoj radionici proizvodi sve što kupci požele...

VIDEO: Zbog ovaca nije se vratio u Švicarsku

Stipo Trupina ima 89 godina i najstariji je ovčar u FBiH, pa možda i u cijeloj Državi. Iako ima...

Maria Vision Međugorje organizira svoj prvi humanitarni koncert duhovne glazbe pod nazivom ” Preko Marije do Isusa” .

Koncert će se održati 30.09.2021. u amfiteatru Etno sela Međugorje s početkom u 19:30 sati.

Nastupaju Vanessa Mioč, Fra Marin Karačić, Ana Rucner, Stjepan Lach, Sestre Ramljak, Drina Dodig, Marco Mammoli i Klapa Concordia.

Maria Vision Međugorje je prva religiozna televizija na hrvatskom jeziku u Bosni i Hercegovini.

- Advertisement -

Nastala je kao podružnica „Maria Vision“ –  misije koja u svom televizijskom programu već godinama emitira katoličke i religiozne sadržaje u cilju evangelizacije.  Maria Vision je televizijski kanal prisutan u više od 20 zemalja u Sjevernoj i Južnoj Americi, Africi, Europi te Bosni i Hercegovini  gdje pokrivamo više od 21 milijun domova.

​Cilj Maria Vision Međugorje je prenijeti svijetu riječi Kraljice Mira iz Međugorja te pokazati sve prirodne i tradicionalne vrijednosti Bosne i Hercegovine, njenu kulturu, povijest, običaje, znamenitosti, način života te jačinu vjere u kojoj se odgaja njen puk. Maria Vision je međunarodna televizija sa 4 govorna jezika (engleski, španjolski, talijanski, hrvatski) te sve posebne uradke iz Bosne i Hercegovine, prevedene na druge jezike, šaljemo u domove diljem svijeta te predstavljamo našu vjeru i domovinu široj publici.

Osim raznih dokumentaraca o Međugorju i svemu onome što se proteklih 40 godina događalo u njemu, svjedočanstava koji kroz vlastite primjere mijenjaju živote drugih, kroz videouradke prikazujemo način života u BiH, nudimo šansu svim mladim glazbenicima i osobama sa raznim talentima da se medijski predstave svjetskoj publici.

​Maria Vision je nekomercijalna televizija te nema nikakav oblik reklama. Vrijeme koje je televizijski namijenjeno za reklame upotpunjavamo sa duhovnim pjesmama mladih glazbenika iz naših krajeva, motivacijskim uradcima, kratkim videozapisima koji prikazuju ljepotu i posebnost Međugorja i našeg kraja te porukama Kraljice Mira koje su naše najveće bogatstvo i smisao našeg djelovanja.

- Marketing -

Najčitanije zadnjih 7 dana

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Posljednje objavljeno

TRAŽITE POSAO? AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za nekoliko radnih mjesta

AirVit d.o.o. Vitez objavljuje natječaj za sljedeće radno mjesto:   Instalater klimatizacije i centralnog grijanja - 3 izvršitelja Bravar -...
- Marketing -
- Marketing -

Podcast UZOR

Pročitajte i ovo