Knjiga Jadranka Prlića na 2100 stranica promovira istinu o Herceg Bosni

Svečana akademija u povodu 24. obljetnice osnivanja HR HB održat će se večeras u 19 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

U povodu obljetnice bit će organizirane brojne svečanosti, jedan dio akademije bit će radni, kojom prigodom će biti promovirana knjiga “Prilozi za povijest HR HB” autora Dr. Jadranka Prlića.

Iz ove obimne knjige od 2100 stranica u tri sveska Večernji list je objavio nekoliko nastavaka koji su, zbog samog autora i tematike koju obrađuje, dodatno povećali zanimanje za ovu knjigu. Nema stranice na kojoj nije izneseno nešto zanimljivo i važno u vidu konstatacija, činjenica i slično. Za ovu prigodu navest ću samo donošenje Odluke Ustavnog suda SR BiH o poništenju Odluke o osnivanju HZ HB koja nema nikakve veze ni s pravom, ni sa zakonom. Naime, za odlučivanje o ovom predmetu na sjednici nije bilo kvoruma, na sjednicu nije pozvana stranka koja je predmet odluke, ista nije ni obaviještena o odluci nakon donošenja, niti joj je dostavljena.

Autor Jadranko Prlić ovu knjigu smatra znanstvenim radom, a to mišljenje dijele recenzenti i svi oni koji su je pročitali. Autor ne želi da se ona koristi za dnevno-političke potrebe.

Nakon što se pročita ova knjiga, može se konstatirati da je u BiH završen oružani sukob, a da su nastavljene politike dominacije i separatizam s jedne i borba za jednakopravnost s druge strane sve do danas.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Na Bukovici proslavljen blagdan sv. Ivana Krstitelja

Predsjednik FBiH potpisao dva Ugovora s Europskom Bankom za obnovu i razvoj