Kiseljak: U ponedjeljak javna tribina “Hrvati Središnje Bosne i izmjene Izbornog zakona BiH”

U ponedjeljak, 30. listopada 2017. godine, s početkom u 18 sati, u Hrvatskom domu u Kiseljaku, u organizaciji Županijskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna (ŽSB) bit će održana javna tribina o temi “Hrvati Središnje Bosne i izmjene Izbornog zakona Bosne i Hercegovine”.

Na tribini će govoriti predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, predsjedateljica Doma naroda Parlamenta FBiH Lidija Bradara, predsjednik kluba zastupnika HDZ BiH – HNS BiH u ZD PS BiH Nikola Lovrinović te predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB Radoje Vidović.

Uz govornike, tribini će nazočiti i brojni drugi dužnosnici u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti sa svih razina vlasti, članovi Mladeži, Zajednice žena, simpatizeri i drugi. Sudionici i gosti će imati prigodu postavljati pitanja o životno važnim temama za Hrvate i druge narode u BiH: Izborni zakon, preustroj države, reforma ustava, funkcioniranje vlasti…

Županijski odbor Mladeži HDZ BiH ŽSB ovim putem poziva sve zainteresirane da posjete javnu tribinu kako bi nešto više saznali o spomenutim temama i aktivno sudjelovali u raspravi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tražite posao? Partner mikrokreditnoj fondaciji potreban djelatnik

Caffe bar Paradiso slavi 15. rođendan