Kardinal Puljić i nadbiskup Vukšić iz Opće bolnice: Oporavak od COVID-19 ide dobro

Vrhbosanski nadbiskup Vinko kardinal Puljić i nadbiskup koadjutor monsinjor Tomo Vukšić, koji su zbog zaraze koronavirusom 3. prosinca hospitalizirani u sarajevskoj Općoj bolnici “Prim. dr. Abdulah Nakaš“, oporavljaju se dobro, javio je “Katolički tjednik”, a prenosi Anadolu Agency (AA).

“Na vrijeme smo došli u bolnicu, i Bogu sam zahvalan, jer oporavak ide dobro. Obojica se pod nadzorom liječnika dobro oporavljamo. Zahvalni smo svima koji se zanimaju za naše zdravlje i prate nas svojom molitvom. Na poseban način zahvalni smo i medicinskom osoblju koje skrbi za nas, rekao je kardinal Puljić u izjavi za “Katolički tjednik”.

Slično se izrazio i nadbiskup Vukšić, koji je istaknuo kako nema nikakvih tegoba i da je Bogu zahvalan za “ovu kušnju“. Spomenuo je da vrijeme u bolnici, uz redovite bolničke procedure, provodi i kako bi posjetio druge bolesnike i ohrabrio ih u njihovoj boli.

Kazali su kako su obasuti pozivima i porukama ljudi koji se zanimaju za njihovo zdravstveno stanje te izrazili zahvalnost. Preporučili su i dalje u molitve vjernika, ne samo sebe nego i sve oboljele od koronavirusa i sve medicinske djelatnike.

– Zbog nepredvidljivosti djelovanja COVID-19 teško je prognozirati kada će kardinal Puljić i nadbiskup Vukšić biti otpušteni iz bolnice, ali će o svemu javnost biti blagovremeno obaviještena, navodi “Katolički tjednik”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

GIPHY App Key not set. Please check settings

Testiranje na Covid-19 PCR metodom 96 KM, cijena serološkog testiranja 36 KM

Objavljen Javni poziv i program pomoći Vlade RH za povratak Hrvata u BiH