spot_img
Četvrtak, 7 prosinca, 2023
spot_imgspot_img

Kapa dolje! Gazda radniku u znak zahvale poklonio potpuno nov automobil

Česte promjene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost, napisali su iz tvrtke Nika konstrukcije

Iako u Hrvatskoj generalno još uvijek vrijedi uvriježeno mišljenje o lošem odnosu poslodavca prema radniku, neki poslodavci svoje radnike ipak ne uzimaju zdravo za gotovo, a nekima su radnici poput obitelji.

Tako je tvrtka Nika Konstrukcije sa sjedištem u Petrijancu u Varaždinskoj županiji, kako bi mu se zahvalila na vjernosti, svog dugogodišnjeg radnika iznenadila novim automobilom, prenosi portal varaždinske-vijesti.hr

– Gospodin Marijan Ljubić naš je vjerni zaposlenik od prvog dana, što znači da je s nama već 35 godina! Česte promjene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vjernosti prava su rijetkost. Kad se takav jubilej poklopi s proslavom šezdesetog rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prigodnim poklonom, novom Škodom Octavijom – napisali su iz tvrtke na Facebooku.

– Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vjernosti i marljivom radu uloženom u Nika konstrukcije, a vjerujemo kako će mu dolazak na posao od sad biti još draži i udobniji – dodali su iz tvrtke.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Najčitanije vijesti

Izdvojene vijesti

LM